TCS udnævnes som Top Employer 2024 af Top Employers Institute
Hjem TCS TCS udnævnes som Top Employer 2024 af Top Employers Institute

TCS udnævnes som Top Employer 2024 af Top Employers Institute

Af Redaktionen

Tata Consultancy Services (TCS) er for ellevte år i træk blevet udnævnt som Top Employer i Danmark af Top Employers Institute.

Udover Danmark er TCS også blevet udnævnt i elleve andre europæiske lande: Belgien, Holland, Schweiz, Tyskland, Ungarn, Sverige, Italien, Finland, Norge, Frankrig og Spanien.

TCS blev også udnævnt til Top Employer i Europa for virksomhedens engagement i at bygge bro over den digitale kvalifikationskløft og for at skabe en arbejdsplads med diversitet. Tilmed blev TCS anerkendt for at træne sine medarbejdere i digitale færdigheder. Her er målet at drage fordel af ny teknologi såsom generativ AI, men også at støtte enkeltpersoner uden for virksomheden med forskellige økonomiske baggrunde til at starte lederkarrierer inden for IT.

TCS udnævnes som Top Employer 2024 af Top Employers InstituteI regnskabsåret 2024 har TCS ansat over 1.000 nye medarbejdere i Europa. Blandt de mere end 17.000 ansatte i Europa er 142 forskellige nationaliteter repræsenteret, hvor mere end 32% er kvinder, og mere end 5.000 har været ansat ti år eller længere. Den store andel af kvinder, der er ansat i Europa, kan i høj grad tilknyttes TCS’ interne lederskabsprogram for kvinder, der er fremhævet i World Economic Forums rapport ”Diversity, Equity, and Inclusion Lighthouses 2024”.

Ved at samarbejde med partnere i erhvervslivet, regeringen og den akademiske verden, hjælper TCS med at bygge bro over den digitale kompetencekløft og opfylde målene for det europæiske digitale årti, som omfatter opkvalificering af 20 millioner IKT-specialister inden 2030.

”Exceptionelle tider bringer det bedste frem i mennesker og organisationer. Det har vi været vidne til i vores Top Employer certificeringsprogram i år: Exceptionelle resultater fra de certificerede arbejdsgivere i 2024. Disse arbejdsgivere har altid vist, at de går op i deres medarbejderes udvikling og trivsel. Ved at gøre dette beriger de arbejdslivet, og vi er stolte af at annoncere og fejre dette års arbejdsgivere” siger David Plink, CEO for Top Employers Institute.

Som en del af sin forpligtelse til at bygge bro over kløften mellem digitale færdigheder har TCS for nylig underskrevet EU Skills Pact, som har til formål at opfordre offentlige og private aktører til at engagere sig i opkvalificerings- og omskolningsaktiviteter. TCS har videreuddannet mere end 150.000 af sine medarbejdere i generativ AI og arbejder på at certificere over 25.000 af sine ansatte til Amazon Web Services (AMW) generative AI-tjenester. TCS har også lanceret adskillige uddannelsesinitiativer inden for teknologi, teknik og matematik som inkluderer den årlige Sustainathon-konkurrence: ”go Innovate Together” (goIT), TCS’ globale CSR-program, der tilbyder brancheerfaring til deltagere fra marginaliserede samfund, Pace Praktik- og Grow@TCTrainee-programmer for nyuddannede samt TCS CodeVita, verdens største konkurrence inden for computerprogrammering.

Hvert år certificerer Top Employers Institute organisationer over hele verden baseret på resultaterne af deres HR Best Practices Survey. TCS vurderes inden for centrale HR-områder, herunder personalestrategi, arbejdsmiljø, talenterhvervelse, læring, mangfoldighed, ligestilling og inklusion, trivsel og mere.

”Kampen om at tiltrække og fastholde de bedste talenter inden for IT-sektoren er benhård i Danmark. Derfor er jeg utroligt glad for, at vi for ellevte år i træk er udnævnt som Top Employer. Vi er lykkedes med medarbejderfastholdelse, og det er noget vi ved vores kunder sætter stor pris på. Det kan vi aflæse direkte i vores kundetilfredsundersøgelser, der også er blandt de allerbedste i Danmark. Synergien mellem god HR og god drift er essentiel i dag.”, siger Vikram Sharma, Landechef for TCS i Danmark.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>