Samsung og EET indgår samarbejde på mobiltilbehør
Hjem LeverandørSamsung Samsung og EET indgår et strategisk samarbejde på mobiltilbehør

Samsung og EET indgår et strategisk samarbejde på mobiltilbehør

Af Redaktionen

EET og Samsung har indgået et strategisk samarbejde pr. 1. januar 2023.

Fremover skal EET stå for salg og distribution af Samsung’s mobiltilbehør, headphones samt smart watches på det danske marked.

Samsung er markedsledende og har i 2022 solgt ca. hver 3. mobiltelefon på det danske marked. Det gør selvsagt markedet for originalt tilbehør yderst attraktivt og med den rette produktsammensætning og kanalstrategi er både Samsung og EET enige om, at der ligger et kæmpemæssigt vækstpotentiale.

Med det nye samarbejde ønsker Samsung at styrke sin position på marked for tilbehør samt sikre tilgængelighed for deres forhandlere og slutkunder. EET har stærke kunderelationer både i B2B, almindelig retail og hos operatøren, som skal sikre Samsung den rette tilgængelighed i detailhandlen og i forbindelse med diverse offentlige aftaler, hvor Samsung i dag er en vigtig leverandør af mobiltelefoner.

Samsung og EET indgår samarbejde på mobiltilbehør”EET har et logistikcenter i Danmark, som sikrer dag til dag leverancer til vores vigtige forhandlere, samt et salgsteam som i mange år har arbejdet strategisk med salg af tilbehør til både PC’er, tablets og mobiltelefoner. Deres tilgang til kanalstrategi og sortimentsstyring samt tætte dialog med forhandlerne vil absolut være til gavn for Samsungs vækst i salget af originalt tilbehør og styrke den overordnede kundeoplevelse, som vi ønsker for vores partnere og slutkunder”, siger Landechef for Samsung, Claus Holm.

”For EET er det en stor anerkendelse, at et så eftertragtet og velrenommeret brand som Samsung vælger at kigge i vores retning. Vi har i mange år arbejdet strategisk med detailhandlen, når det gælder tilbehør, og vi arbejder hver dag for at forbedre den kundeoplevelse, som vores forhandlere og ikke mindst slutkunder skal have, når de møder brands i butikkerne, som kommer via EET”, siger Allan Friis, Sales Director Retail, EET.

Målsætningen med samarbejdet er, at Samsung’s originaltilbehør skal have en prominent placering i mere end 200 butikker rundt om i Danmark, så udbuddet af tilbehør altid vil være nemt tilgængeligt for Samsung’s mobilkunder. Samsung har en portefølje af tilbehør på tæt ved 500 produkter, hvilket giver den optimale mulighed for, at forhandlerne kan sammensætte deres sortiment i forhold til kundeefterspørgslen og i tråd med deres salg af Samsung mobiltelefoner.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>