Siemens' nye espressomaskine er her - EQ900
Hjem NYE PRODUKTER Siemens’ nye espressomaskine er her – EQ900

Siemens’ nye espressomaskine er her – EQ900

Af Redaktionen

Siemens lancerer nu den nye EQ900, en fuldautomatisk espressomaskine, som gennem et øget fokus på smag og aroma gør det muligt at nyde sin personlige favoritkaffe helt ned til den mindste smagsnuance.

Kaffens specielle egenskaber kan tilpasses ved hjælp af ny teknologi og smart-design ved blot et enkelt tryk.

En god kaffe er fuld af smag. Er du nysgerrig efter at opdage, hvilke aromaer en kaffebønne har at byde på? Faktisk har en enkelt kaffebønne mere end 800 forskellige smagsnuancer, så der er meget at udforske i kaffens verden.

Blåbær, chokolade eller vanilje – frugtagtig, nøddeagtig eller krydret. Udnyttelse af kaffens individuelle smagssammensætning var udgangspunktet, da Siemens kaffeeksperter udviklede den nye EQ900.

Stort fokus på smag gennem innovativ teknologi
Siemens' nye espressomaskine er her - EQ900Med en række smarte funktioner har EQ900 et stærkt fokus på innovativ teknologi for at sikre en ægte smagsoplevelse. Som det første skridt giver espressomaskinen brugerne mulighed for at udvælge den type kaffebønner, der skal bruges. Derefter identificerer maskinen automatisk de optimale indstillinger for den specifikke kaffebønne via ’beanIdent’-funktionen, samtidig med at den giver den enkelte bruger fuld fleksibilitet til at foretage yderligere justeringer.

Indstillingerne for hver kop kan derefter gemmes, og der kan oprettes profiler til forskellige brugere, og med et tryk på en knap kan du få din kaffe, præcis som du vil have den, kop efter kop.

To bønnebeholdere giver dig også mulighed for altid at have dine yndlingsbønner i den ene bønnebeholder, mens du udforsker og tester nye kaffebønner i den anden. EQ900 kan også styres efter individuelle præferencer – via touchskærmen, appen eller stemmestyring. Designet er også elegant og teknologisk avanceret, hvilket gør den til en perfekt tilføjelse til køkkenet.

EQ900 muliggør en kreativ kaffeproces – hvilket resulterer i smagfulde kaffestunder og en mere behagelig oplevelse.

Let at tilpasse ud fra brugerens præferencer
Hjertet i EQ900 er BaristaMode-funktionen, som giver nysgerrige kaffeelskere mulighed for at justere og eksperimentere med bryggeparametrene i henhold til deres individuelle smag og præferencer. Alt sammen med formålet om, at kaffen bliver brygget præcis, som brugeren ønsker det – til forskellige smage, drikke, bønner eller personer. Du kan eksperimentere med mængden af vand og kaffe, malingsgrad, mælkemængde, kontakttid og bryggetemperatur. EQ900 er unikt designet til at gøre processen med at lave god kaffe enkel, men skræddersyet til den enkeltes smag.

Siemens EQ900 er tilgængelig fra 16.999 DKK.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>