TCS udnævnes som bedste IT-arbejdsplads i Danmark for tiende år i træk
Hjem TCS TCS udnævnes som bedste IT-arbejdsplads for tiende år i træk

TCS udnævnes som bedste IT-arbejdsplads for tiende år i træk

Af Redaktionen

Et af verdens førende IT-konsulenthuse Tata Consultancy Services (TCS) er i dag blevet udnævnt, som den bedste IT-arbejdsplads i Danmark for tiende år i træk.

Kåringen kommer fra det uafhængige HR-agentur ”Top Employers Institute”, som har mere end 25 års erfaring med at udpege de førende organisationer indenfor HR-management og arbejdsmiljø.

Med titlen understreges TCS’s vedvarende fokus på at skabe de bedst mulige arbejdsrammer for deres ansatte.

TCS udnævnes som bedste IT-arbejdsplads i Danmark for tiende år i træk

PR-foto

Placeringen på Top Employer Institues rangliste bestemmes ud fra deltagelse i- og resultater fra et HR-spørgeskema, som udsendes hvert år. Spørgeskemaet afdækker 6 HR-områder og indeholder 20 temaer, med alt fra strategi, arbejdsforhold, talentudvikling, læring, diversitet, lighed og inklusion m.m.

TCS Danmark tildeles titlen på baggrund af sin vedvarende investering i et sundt arbejdsmiljø samt en rummelig virksomhedskultur.

Derudover opnår virksomheden anerkendelse for sin kontinuerlige videreuddannelse af sine ansatte for at sikre, at deres konceptuelle viden udvides på tværs af organisationen.

TCS beskæftiger mere end 600.000 medarbejdere på verdensplan og har 20.000 medarbejdere der supporterer kunder i norden, hvilket gør virksomheden til en af de mest signifikante arbejdsgivere i IT-sektoren på globalt plan. Vikram Sharma, der er landechef for TCS i Danmark, er beæret over at modtage titlen endnu en gang:

”Vi er stolte af at blive kåret som én af Danmarks bedste arbejdspladser for tiende år i træk. For selvom vi lever af at digitalisere virksomheder, er det mennesker, der gør teknologi til løsninger. Det betyder meget, især i et land som Danmark, hvor kampen om it-talenter er enorm. At vi i TCS er lykkedes med at skabe et arbejdsmiljø, hvor man trives og kan se sig selv arbejde i lang tid, fylder mig med stolthed.”

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>