Smart Technology fra ECOVACS – robotstøvsugere til alle!
Hjem NYE PRODUKTER Smart Technology fra ECOVACS – robotstøvsugere til alle!

Smart Technology fra ECOVACS – robotstøvsugere til alle!

Af Redaktionen

Begrebet ”Smart home” breder sig efterhånden hastigt blandt danskerne. Salget af intelligente husholdningsprodukter, der i 2017 beløb sig til hele 3,74 milliarder danske kroner, forventes tredoblet i 2022 (Kilde).

Smart Technology fra ECOVACS – robotstøvsugere til alle! 2Alt imens nogle teknologientusiaster næsten ikke kan vente på den nyeste udvikling, så er andre stadig mere tilbageholdende med at slutte sig til. ECOVACS, det hurtigst voksende brand indenfor husholdningsrobotter, tilbyder den helt rigtige robotstøvsuger, der kan levere både innovation og intelligens til dit hjem, uanset om teknologi er en ny verden for dig, eller du allerede er en stor fan af teknologi.

Nem betjening for nybegyndere – kun én knap

Enhver, der indtil videre har forsøgt at undgå den nyeste teknologi, bør imødekomme den med små skridt: De billigste modeller af ECOVACS’ robotstøvsugere kan betjenes offline og uden nogen form for programmering. De sætter i gang ved blot et enkelt tryk på en knap og begynder da at rengøre boligen af sig selv – det hele kan ordnes, mens man handler ind eller går tur med hunden. Når robotten er ved at løbe tør for strøm, kører den selv tilbage i laderstationen. På den måde behøver man kun beskæftige sig med robotten en gang om ugen, når den skal tømmes for støv. Modeller fra ECOVACS, der passer til denne beskrivelse, fx DEEBOT SLIM 2, er tilgængelige fra en pris på bare DKK 1.799.

App betjening og tidsindstilling til den moderne forbruger

Up-to-date funktionaliteter er nøgleordet for den moderne forbruger. De intelligente robotstøvsugere med app-betjening er nemme at bruge, og via app’en kan de tændes og slukkes eller styres direkte i retning af støv og krummer. På den måde bliver din smartphone ganske enkelt til en fjernbetjening. Takket være nogle særlige rengøringsindstillinger kan robotten dirigeres til at fokusere på kanterne i et rum (edge mode) eller på intensiv rengøring på et særligt område i rummet (spot mode). Derudover kan man indstille tidspunktet for, hvornår rengøringen skal påbegyndes, og rengøringen starter herefter automatisk. Med disse egenskaber tilbyder ECOVACS fx DEEBOT M81Pro for DKK 2.349.

Trendsættende kortfunktion til teknologientusiasten

De sofistikerede robotstøvsugere fra ECOVACS, som fx DEEBOT 900 til DKK 3.799, inspirerer med alle deres smarte funktioner. Ved hjælp af laserteknologi scanner robotterne deres omgivelser og kortlægger dem. På denne måde kan de orientere sig i boligen helt af sig selv og planlægge den mest effektive rengøringsrute. Teknologientusiaster bruger ECOVACS app’en til at planlægge rengøringsprocessen og holde styr på den, når de selv er på farten. App’en viser et kort over gulvet, som er tilgængeligt hvor som helst og når som helst. På kortet kan man tegne virtuelle grænser, definere rengøringsrutiner og vælge indstillinger for rengøringen. På baggrund af rengøringsstatistikken er det også muligt tjekke robotstøvsugerens arbejde, når arbejdsdagen er omme.

Støvsugning og gulvmopning i en og samme enhed

Den der bare ikke kan få nok teknologi, bør gå efter modellerne i den nyeste generation: DEEBOT OZMO 930 til DKK 4.299 kombinerer fx støvsugning og gulvmobning i samme arbejdsgang. Udstyret med en elektronisk styret vandtank rengør enheden et helt gulv. Takket være en funktion der kan identificere tæpper, øger den sugestyrken, så snart den nærmer sig gulvtekstiler og undgår dem, når den er indstillet til at moppe. Stemmestyring og muligheden for at gemme kort over flere etager er i sidste fase af planlægningen og vil blive lanceret på markedet om ganske kort tid.

TYPE MODEL PRIS (RRP)
Styres med en enkelt knap DEEBOT SLIM 2 DKK 1.799
Styres med en enkelt knap DEEBOT N78D DKK 1.999
Styres med en enkelt knap DEEBOT M82 DKK 2.099
App-styring og tidsplanlægning DEEBOT M81 Pro DKK 2.349
App-styring og tidsplanlægning DEEBOT OZMO 610 DKK 3.499
Fuldt udstyret DEEBOT 900 DKK 3.799
Fuldt udstyret DEEBOT OZMO 930 DKK 4.299
Fuldt udstyret DEEBOT R98 DKK 6.199

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>