Drømmer om den nyeste teknologi – men har den ikke
Hjem Nye ProdukterSmartphone Drømmer om den nyeste teknologi – men har den ikke

Drømmer om den nyeste teknologi – men har den ikke

Af Redaktionen

Hører du også til dem, der synes ny teknologi er spændende og gerne vil have det nyeste – men ikke har det? Ny undersøgelse viser, at du langt fra er den eneste. ”Udviklingen går lynende hurtigt, og jeg forstår godt, at folk gerne vil følge med,” siger Elgigantens adm. direktør Peder Stedal.

Drømmer om den nyeste teknologi – men har den ikke 1

En ny undersøgelse fra analysehuset YouGov viser, at mere end hver tredje dansker gerne ville udskifte deres smartphone hvert andet år eller endnu oftere, hvis de havde muligheden.

Danskerne er nogle af de mest digitale og teknologiparate i verden – og det slår også igennem i ønskerne og kravene til de elektroniske produkter, som de omgiver sig med.

En ny undersøgelse fra analysehuset YouGov viser, at mere end hver tredje dansker gerne ville udskifte deres smartphone hvert andet år eller endnu oftere, hvis de havde muligheden.

Men undersøgelsen viser også, at virkeligheden er, at langt størstedelen af danskerne reelt udskifter deres smartphone langt sjældnere. Faktisk svarer hele 80 procent, at der går 2 år eller mere.

Danskernes smartphone-drømme overrasker imidlertid ikke Elgigantens adm. direktør Peder Stedal, der dagligt oplever kundernes krav til den nye teknologi, som kæden sælger.

”Vi er et af de mest teknologiparate samfund i verden, og det mærker vi tydeligt hver eneste dag, når vores kunder kommer til os i Elgiganten. De stiller store krav til den teknologi og de produkter, som de skal bruge, og produkterne spiller en stadig større rolle i deres liv. Et produkt som smartphonen er jo helt essentielt i folks dagligdag, og man kan slet ikke forestille sig ikke at have den med sig,” siger Peder Stedal og fortsætter:

”Udviklingen går jo lynende hurtigt, og jeg forstår godt, at folk gerne vil følge med. Derfor introducerer vi nu konceptet RENEW IT, der er en enkel og let måde at opgradere sine produkter på, så man altid er med på det nyeste og bedste – selvfølgelig til en fordelagtig pris,” siger Peder Stedal om Elgigantens nye finansieringsinitiativ, RENEW IT.

Og meget tyder på, at kunderne er enige. I de første par uger med REWEW IT valgte over 500 kunder således at benytte sig af den nye finansieringsmulighed.

”Jeg glæder mig over, at vi har fået endnu et solidt produkt på hylderne, som kunderne kan lide og finder nyttigt,” siger Peder Stedal, adm. direktør i Elgiganten.

Vær altid opdateret med det nyeste– nemt og enkelt til en fair pris

RENEW IT er en enkel og let måde at holde sig opdateret på med de nyeste produkter, og det går i al sin enkelhed ud på, at man ved at betale en fast månedlig pris kan udskifte smartphone, tablet eller bærbar PC allerede efter 12 måneder, hvis man ønsker det. Så er man altid sikret det nyeste og bedste produkt til en fast lav månedlig pris.

I YouGov-undersøgelsen angiver hver tredje dansker, at det, der holder dem tilbage fra at udskifte den vigtige elektronik er udgiften ved at skulle anskaffe sig et nyt produkt. Det er simpelthen for dyrt at følge med udviklingen, selvom man gerne ville.

Og det er her, at Elgigantens nye RENEW IT-koncept kommer ind i billedet, fortæller adm. direktør Peder Stedal.

”Når vi taler med vores kunder, så kan vi høre, at mange af dem jo egentlig gerne ville kunne skifte deres produkter ud langt hyppigere end tilfældet er. Akkurat som undersøgelsen viser. Den teknologiske udvikling går jo lynende hurtigt i dag, og mange vil gerne være med på det sidste nye, fordi mulighederne hele tiden bliver større – og med RENEW IT er det nu blevet nemt og enkelt at udskifte sine produkter til nye og mere tidssvarende – til en fair pris,” siger Peder Stedal.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>