Telenor bringer Operator Connect i Teams til Norden
Hjem Nyheder Telenor bringer Operator Connect i Teams

Telenor bringer Operator Connect i Teams

Af Redaktionen

Telenor har som det første teleselskab i Norden indgået partnerskab med Microsoft om Operator Connect, som integrerer virksomheders telefoni i Teams på en ny og mere fleksibel måde.

Operator Connect gør det nemt for administratoren selv at tilføje brugere til løsningen og sikrer redundans, så virksomheder kan bruge Teams som deres fulde telefoniplatform.

Telenor har som den første operatør i Danmark, Sverige, Norge og Finland indgået et partnerskab med Microsoft om Operator Connect, der er Microsofts seneste bud på en løsning til at integrere opkaldsfunktionalitet i Teams. Med Operator Connect kan virksomheder vælge deres egen operatør til at håndtere opkald i Teams, og brugerne kan ringe til både kollegaer og alle andre numre via Teams-klienten på deres pc og mobil. Administratoren får desuden som noget nyt mulighed for selv at tildele Telenor-numre til virksomhedens brugere direkte i administratormodulet.

Telenor bringer Operator Connect i Teams til Norden”Vores partnerskab med Microsoft betyder i bund og grund, at vores erhvervskunder får en Teams-løsning med markant mindre kompleksitet og langt mere fleksibilitet. Brugerne kan nu selv oprette telefoni- og omstillingsgrupper i Teams efter virksomhedens og medarbejderens behov og dermed undgå at bøvle med avanceret programmering. Telefoni, online-møder og fildeling bliver mere enkelt, når det hele kan ske på én og samme applikation,” siger Mikkel Kruse, der er erhvervsdirektør hos Telenor.

En sikker linje

Operator Connect tilfører også et højere driftsikkerhedsniveau i Teams via Microsoft Azure Peering Service. Integrationen betyder, at trafikken altid vil blive dirigeret den bedste og hurtigste vej gennem netværket og dermed fx undgå hubs med meget trafik, der ellers kan betyde forsinkelser. Den fordel vil Telenors erhvervskunder få på Teams, når Microsofts platform kombineres med Telenors telefoni.

”Microsoft er visionære, når det kommer til kommunikations- og samarbejdsværktøjer. I erhvervslivet ser vi, at driftssikre hjemmearbejdspladser er en efterspurgt vare. Partnerskabet med Microsoft er én af de få af sin slags i Danmark, og dynamikken mellem parterne bidrager til, at vi kan tilbyde en mere integreret og driftssikker løsning til fremtidens arbejdspladser,” siger Mikkel Kruse fra Telenor.

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>