twoday vinder endnu et stort offentligt udbud og får en central rolle
Hjem VIRKSOMHED twoday vinder endnu et stort offentligt udbud og får en central rolle

twoday vinder endnu et stort offentligt udbud og får en central rolle

Af Redaktionen

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering (STAR) har tildelt twoday kontrakten som systemforvalter over en otte år lang periode.

En stor opgave, som man i twoday har et indgående kendskab til, idet selskabet i en årrække har bestridt posten som systemforvalter på STAR’s forretningssystemer

Det bliver den nordiske IT-virksomhed twoday med hovedsæde i Danmark, der de kommende otte år skal håndtere STAR’s komplekse systemlandskab til understøttelse af den løbende udvikling og deployment af releases.

Udbuddet har kørt over en længere periode og det vundne udbud vækker glæde hos René Stampe Lund, der er direktør med ansvar for den offentlige sektor hos twoday.

twoday vinder endnu et stort offentligt udbud og får en central rolle

René Stampe Lund

”Vi er meget glade for at have vundet opgaven som systemforvalter, da vi har et indgående kendskab til opgaven og samtidigt har et utrolig godt samarbejde med styrelsen i forvejen. Det har været en professionel udbudsproces med forhandling, der har kørt over en periode på ni måneder.”

“Derfor er der også en høj grad af forløsning og glæde over den nye kontrakt blandt vores mange kolleger, der har været involveret i processen omkring tilbuddet”, lyder det fra René Stampe Lund.

Systemforvalteren er STAR’s forlængede arm til understøttelse og koordinering af udviklingsteams i STAR City, der samler de forskellige IT-systemleverandører til STAR i én enhed.Dermed kan de forskellige teams arbejde så effektivt som muligt. Samtidigt er det twoday’s ansvar som systemforvalter at sikre effektive test-, release-, drifts- og supportprocesser. Og sidst, men ikke mindst har systemforvalteren ansvaret for at sikre et godt og professionelt samarbejde mellem STAR’s samarbejdspartnere i beskæftigelsessystemet. Et samarbejde, der tager udgangspunkt i grundlæggende principper som åbenhed, gensidig respekt mellem parterne og varetagelse af opgaverne med udgangspunkt i STAR’s interesser samt behovet for en effektiv understøttelse af beskæftigelsesindsatsen i Danmark.

Kontrakten har en værdi på et trecifret millionbeløb i aftaleperioden.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>