Unit IT vinder ”partner to watch”-pris for it-sikkerhed
Hjem SIKKERHED Unit IT vinder nu ”partner to watch”-pris for it-sikkerhed

Unit IT vinder nu ”partner to watch”-pris for it-sikkerhed

Af Redaktionen

Danske Unit IT vinder europæisk partnerpris hos verdens største leverandør af undervisningskurser i it-sikkerhed blandt virksomheder.

It-specialisthus Unit IT vinder it-sikkerhedsgruppen Knowbe4s partner to watch-pris i Europa.

Prisen er en anerkendelse af den indsats, som Unit IT har gjort for at styrke it-sikkerheden i danske virksomheder.

”Vi er stolte over at blive anerkendt for det arbejde vi lægger i at udbyde og formidle it-sikkerhed i danske virksomheder. Knowbe4 er verdens ledende leverandør af kurser i it-sikkerhed i virksomheder og gennem vores samarbejde er vi med til at levere nogle af verdens bedste kurser, som hver dag beskytter virksomheder mod angreb,” siger Thomas N. B. Vestergaard, Chief Technology Innovation Officer (CTIO), UNIT Director.

It-sikkerhed er blevet en uomgængelig og evigt stigende investering for virksomheder, hvor flere end hver fjerde danske virksomhed oplevede brud på it-sikkerheden i 2021, mod blot hver tiende to år tidligere. Det viser de seneste tal fra Danmarks Statistik fra september 2022.

Unit IT vinder ”partner to watch”-pris for it-sikkerhed

Fra venstre: Thomas N. B. Vestergaard, Chief Technology Innovation Officer (CTIO), UNIT Director – Mark Frihagen, CEO, Unit IT.

It-sikkerhed er et menneskeligt spørgsmål

Knowbe4 er specialiseret i kurser målrettet slutbrugerne og træner mennesker i, hvordan de kan udgøre det første og sidste forsvar af en organisations it-system. Denne tilgang med mennesket i fokus var et oplagt match til Unit IT, hvis filosofi altid har været det menneskelige aspekt i data. Det stærke match mellem de to organisationer forklarer hvordan Unit IT vinder dette års partner to watch-pris blandt alle Knowbe4s partnere i Europa allerede efter første år som partner.

”Vi er meget begejstrede over at kunne hædre dette års vindere af partnerprogrammet i Europa, Mellemøsten og Afrika. Det er en fornøjelse at være partner med så innovative it-sikkerhedseksperter og vi ser frem til i samarbejde at servicere vores kunder på tværs af EMEA-regionen” siger Tony Jennings, EVP international & global channel sales fra Knowbe4.

Unit IT tilbyder sine kunder en unik kombination af bredde og dybde i IT-drift og specialistviden indenfor blandt andet sikkerhed. En kombination, der resulterer i bredere samarbejde med kunderne og samtidig tiltrækker nye kunder, som netop søger en IT-partner, der vægter nærvær og de menneskelige relationer højt.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>