Elgiganten på vej med nye varehusåbninger i Lyngby og Greve
Hjem TELEKOMMUNIKATION Elgiganten på vej nu med nye varehusåbninger i Lyngby og Greve

Elgiganten på vej nu med nye varehusåbninger i Lyngby og Greve

Af Redaktionen

For blot en uge siden delte Elgiganten planerne for etablering af yderligere 10 nye varehuse på bare to år.

WAVES shoppingcenter og Lyngby Storcenter er blandt de nye beliggenheder.

I løbet af de næste seks måneder slår Elgiganten dørene op til nye varehuse i Kalundborg, Thisted og Haderslev foruden modernisering af eksisterende varehuse i Gentofte og Taastrup. Herefter følger bl.a. Grenå, Nyborg og Skive i løbet af 2023 og 2024. Nu sættes endnu flere nåle i landkortet – denne gang i Lyngby og Greve.

Adm. direktør i Elgiganten A/S, Peder Stedal, ser frem mod de nye åbninger, der begge kommer til at ligge i veletablerede og populære storcentre: ”Vi har meget at glæde os over. Med åbning af 10 nye varehuse i løbet af de næste to år, er der nok at se til. Især med åbningerne i Lyngby Storcenter og WAVES i Greve. Begge er beliggenheder vi længe har haft i kikkerten og som vi har arbejdet fokuseret på at realisere. Derfor er vi begejstrede for, at det nu er lykkedes. Som altid kommer vi til at ligge blandt en masse gode nabobutikker, vi kender i forvejen fra bl.a. Field’s, Fisketorvet og Frederiksberg Centret. Et optimalt butiksmiks til glæde for vores mange eksisterende og nye kunder.”

Nye varehuse af høj standard Kunder i Lyngby og Greve vil opleve splinternye varehuse af høj standard, hvorfra de får adgang til Elgigantens kæmpe sortiment inden for elektronik, hvidevarer og småelektriske produkter. Herudover vil kunder komme til at opleve Apple shop-in-shops med dedikeret Apple-personale, klar til at rådgive kunder om alt fra Apple-watches til iPads og iPhones.
Peder Stedal påpeger også muligheden for at indlevere udtjent elektronik i begge varehuse: ”Verden er ved at løbe tør for ressourcer. Derfor vil vi gerne fremhæve, hvor vigtigt det er at indsamle udtjent elektronik som fx gamle telefoner eller laptops. Når vi samler ind og sender til genanvendelse, bliver sjældne metaller og mineraler genbrugt og ender som nye produkter. Faktisk bliver hele 82% af alt, der indleveres i vores Secure Collect containere, til nye produkter. Det er ikke så lidt.”
Lyngby Storcenter Det nye 2.000 kvm store varehus i Lyngby får en helt central og synlig placering i Lyngby Storcenter på første sal med facade mod Store Torv.

”Det er vores ambition at eje og drive landets bedste shoppingcentre. Med åbningen af Elgiganten i Lyngby Storcenter tager vi endnu et vigtigt skridt på vejen. I Danske Shoppingcentre har vi altid fokus på, at vores centre er aktuelle og attraktive for vores mange kunder, og at de har et butiksmiks, som følger med udviklingen. Derfor er vi overbeviste om, at Elgiganten vil skabe mange gode indkøbsoplevelser for vores kunder,” udtaler Jesper Faurholdt, adm. direktør i Danske Shoppingcentre.
”Med Elgiganten kan vi tilbyde vores ca. syv millioner årlige gæster i Lyngby Storcenter en lang række produkter, som vi ikke har i dag. Vi arbejder målrettet på at sikre en bred butikssammensætning, der kan opfylde vores besøgendes behov, og det er Elgiganten et stærkt supplement til. Jeg er sikker på, den nye forretning vil blive taget rigtig godt imod,” siger Casper D. von der Ahé, Center Manager i Lyngby Storcenter.

WAVES Elgiganten vil få 3.000 kvm i den nye del af WAVES, hvor man bl.a. også finder butikker som H&M, Søstrene Grene og Jensens Bøfhus.

Elgiganten på vej med nye varehusåbninger i Lyngby og Greve”Elgiganten er en stærk spiller. Med Elgigantens ankomst til WAVES forstærkes centerets position som en shopping destination og det vil bidrage positivt til hele Greve Kommune. Vi er meget glade for, at det er lykkedes os at skabe de rigtige rammer for Elgiganten og dermed en endnu bedre shopping oplevelse for kunderne,” udtaler centerchef i WAVES, Pia Murmann Løhndorf.
Elgiganten i WAVES forventes at åbne i løbet af sommeren 2023. Herefter følger Lyngbyåbningen kort efter i efteråret 2023.

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>