Ny app hjælper krydstogtturister med at finde rundt i København
Hjem TELEKOMMUNIKATION Ny app Cruise City hjælper krydstogtturister med at finde rundt i København

Ny app Cruise City hjælper krydstogtturister med at finde rundt i København

Af Redaktionen

Copenhagen Malmö Port (CMP) lancerer Cruise City – den eneste gratis interaktive app, der specifikt opfylder behovene hos krydstogtgæster, der udforsker København

Cruise City skal opfylde den stigende efterspørgsel efter mangfoldige, individuelle og bæredygtige oplevelser blandt krydstogtgæster, der udforsker København.

Når man har downloadet appen, valgt ankomstskib og interesser, giver appen straks en personlig guide og et interaktivt kort med attraktioner, oplevelser, restauranter og begivenheder baseret på udvalgte interesser, og hvor længe man er i land.

Cruise City skal give gæsterne en bedre oplevelse, når de er i København, men appen kan mere end det: Den fremhæver også bæredygtige og miljøvenlige valg, der gør det lettere at vælge grønne oplevelser. Guiden skal fremme brugen af offentlig transport, cykler og gåture og samtidig hjælpe med at undgå trængsel omkring seværdigheder. Appen opdateres løbende og kurateres omhyggeligt med seværdigheder, oplevelser, events samt tips og tricks specifikt til krydstogtgæsternes behov.

København er en af de mest populære krydstogtdestinationer i Østersøen, og med Cruise City vil CMP gerne styrke samarbejdet med krydstogtrederierne, byen og det lokale erhvervsliv samt være med til at forbedre samspillet mellem gæster og københavnere.

“Cruise City er udviklet til at se byen fra en krydstogtpassagers perspektiv: gæster, der har begrænset tid, kan have svært ved at finde rundt i byen og behøver hjælp til at træffe de bedste valg under opholdet. Med Cruise City vil CMP gerne imødekomme krydstogtgæsternes stigende krav til individualiserede oplevelser og fremme bedre, grønnere og mere bæredygtige interaktioner mellem byen og dens besøgende”, siger Henrik Ahlqvist, CMP Sales Director Cruise.

Ny app hjælper krydstogtturister med at finde rundt i KøbenhavnBaseret på vurderinger, anmeldelser og anbefalinger fra brugerne kan appen komme med skræddersyede anbefalinger til fremtidige krydstogtgæster. CMP vil løbende tilføje nye og smarte funktioner til Cruise City-appen baseret på de indledende erfaringer og feedback fra brugerne. CMP planlægger også fremover at øge dækningen af Cruise City til andre krydstogthavne.

Cruise City er en del af CMP’s ambition om at være en af de mest bæredygtige havne i verden, blandt andet ved at bidrage til en mere bæredygtig krydstogtturisme.

 

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>