Varmepumpe til dit sommerhus
Hjem BÆREDYGTIGHED Varmepumpe til sommerhuset

Varmepumpe til sommerhuset

Af Redaktionen

Vi ved, at klimaet er skrøbeligt, og at vi må gøre vores bedste for at passe på det.

Derfor er miljøvenlige produkter og løsninger noget vi i den grad bør benytte os mere af.

Du kan for eksempel overveje at investere i en Luft til luft varmepumpe til sommerhuset, da du med denne genbruger varmen i udeluften til at opvarme rummene. Grunden til at en luft til luft varmepumpe er perfekt til sommerhuset eller fritidsboliger, er, at det sagtens kan fungerer sammen med brændeovn og el-varme.

Du vil opleve en varmepumpe med høj effektivitet – selv ved de helt lave temperaturer. Og udover at gøre et miljøvenligt cub, vil du ovenikøbet opleve en energieffektiv og prisbesparende varmeløsning.

Hvordan fungerer varmepumpen?

En luft til luft varmepumpe består både af en udedel og en indedel. Udedelen af varmepumpen formår at hive den varme energi ud af luften, hvor den via indedelen sendes ind i huset og anvendes til rumvarme. Dette er med til at skabe en luftcirkulation, og du vil med det samme opleve et meget bedre indeklima. Derudover er varmepumpen eldrevet, og kan levere op til 5 gange så meget varmeenergi, som den anvender i strøm. Dette er altså virkelig et miljøsikkert valg, hvis du skal ud og finde varme til dit sommerhus.

Fordele ved luft til luft varmepumpe

Varmepumpe til dit sommerhusTeknologien er selvfølgelig også inkorporeret i forbindelse med varmepumpen, og du har faktisk mulighed for at styre temperaturen via en app. Fordelen ved dette, er, at selvom du ikke har været i dit sommerhus længe, kommer du altid til et opvarmet hus, da du ikke behøver at være fysisk til stede, for at skrue op for varmen. Med denne funktion undgår du samtidigt store temperaturudsving

Sikkerhed med garanti

Hvis du ønsker at føle dig 100% sikker, når du køber en varmepumpe, kan tegne en Tryghedsforsikring fra Arctic, som er specialister i forsikring til varmepumper. Denne form for tryghedsforsikring vil træde i kraft efter den allerede eksisterende 5 års garanti, som er på varmepumpen, når du køber den, og vil sikre dig i op til 18 år.

Når du skal have installeret din varmepumpe, vil du med sikkerhed støde på en masse spørgsmål undervejs. Dem kan Vølund Varmeteknik heldigvis hjælpe dig med, og med deres 40 års erfaring, har de al den erfaring og rådgivning der skal til, for at du kan føle dig tryg.

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>