Udvid Sailing Team vinder EM jeg klubbracing
Hjem EFTER ARBEJDE Udvid Sailing Team vinder EM jeg klubbracing

Udvid Sailing Team vinder EM jeg klubbracing

Af Redaktionen

Kungliga Svenska Segelsällskapet (KSSS), repræsenteret af Björn Hansen, rorsman, Anton Dahlberg, taktik, Nils Bjerkås, trim og Mathias Bredin, fordæk, vand på lördagen European Championship i klubberracing i Pylos, Grekland.

Udvid Sailing Team vinder EM jeg klubbracing 2Regattaformatet er det samme som i svensk alle svenske med mange korte racer.
Björn og hans Extend Sailing Team havde en række førstepladser i alle 12 løb sejlede i løbet af de fire dage.
“Det føles kanonkugle for at bringe EM guld til KSSS, formatet med mange korte løb og korte kurser er sjovt at sejle og det ser ud til at være ret godt,” siger Björn med et stort smil.

Det næste løb til holdet kvalificerer til Champions League at gå til St. Peterburg om to uger.
To var UYC Traunsee fra Østrig og tre var Sejlklubben Patras fra Grækenland.

Film fra den sidste dag er tilgængelig på: Her

For mere information besøg: Her

Udvid støtter Björn Hansen i 2018 med besætning i deres søgen efter at vinde Champions League Championship. Meritgruppen som World Cup sølv og bronze i kampspil og fem-cups vindere af Match Cup Sverige vil repræsentere Royal Swedish Seal Company, KSSS.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>