Nokia annoncerer tre nye ikoniske mobiltelefoner og ny hårdfør tablet
Hjem NYE PRODUKTER Nokia annoncerer tre nye ikoniske mobiltelefoner og en ny hårdfør tablet

Nokia annoncerer tre nye ikoniske mobiltelefoner og en ny hårdfør tablet

Af Redaktionen

Til august lander Nokia 8210 4G, Nokia 2660 Flip, Nokia 5710 XpressAudio på butikshylderne sammen med den hårdføre Nokia T10-tablet

 HMD Global, producenten bag de moderne Nokia-mobil og smartphones, annoncerer i dag tre nye Nokia mobiltelefoner – også kaldet feature phones – der tilbyder et langtidsholdbart alternativ til folk, som ønsker at skrue ned for den digitale afhængighed og den eksisterende ‘altid på’-kultur – eller som en backup-telefon til handskerummet i bilen.

Derudover lanceres en mere kompakt udgave af HMD Globals første tablet – kaldet Nokia T10 – perfekt til at tage med på farten.

De nye feature phones lanceres på et tidspunkt, hvor 90’ernes forbrugerkultur er blusset op og resonerer tydeligt hos kunderne. Og midt i en usikker tid, hvor forbrugere forsat oplever stigende leveomkostninger, understreger HMD Global sit engagement i at sikre, at alle har adgang til overkommelig og langtidsholdbar teknologi i både telefon- og tabletkategorierne.

”Den klassiske Nokia-arv kombineres med innovation i vores feature phone-portefølje. Denne ikoniske serie vinder frem som en betroet ledsager til alle kommunikationsbehov. Samtidig indfrier vi vores løfter om at levere lang levetid til tabletmarkedet. Innovation er lige så vigtig som arv og kultur i vores sortiment, hvilket ses tydeligt med den nye Nokia 5710 XpressAudio – en funktionstelefon bygget til det 21. århundrede, hvor forbrugeren både får god lyd og frihed gennem banebrydende design,” siger Claus Dahl, GM Area North | HMD Global

Nokia annoncerer tre nye ikoniske mobiltelefoner og ny hårdfør tabletNokia 8210 4G: Reinkarneret stilikon

Nokia 8210 4G – den nyeste tilføjelse til ‘Originals’-familien – fejrer den ikoniske Nokia 8210, der blev lanceret i 1999 ved Paris Fashion Week. Den nye Nokia 8210 4G leverer flere ugers standby batteri – lige som i de gode gamle dage – og hvis det ikke er nok til at få folk til at slå øjnene op, leverer den med sit nye mindeværdige design og signaturholdbarhed kombineret med 4G og VoLTE-kapacitet, en stor 2,8″ skærm og en intuitiv brugerflade.

Nokia 2660 Flip: Tilgængelighed og holdbarhed i en klaptelefon 

Flip-funktionaliteten og det gennemtænkte design gør Nokia 2660 Flips opkaldshåndtering enkel og behagelig, da den udslåede telefon følger ansigtets former.

Telefonen er især elsket af folk over 55 år på grund af den optimerede tilgængelighed, ligesom den store skærm, høreapparatkompatibilitet, fantastiske batterilevetid og store knapper gør Nokia 2660 Flip letanvendelig for dem, der har mest brug for det.

Den dedikerede nødknap giver ro i sindet ved at give mulighed for hurtig kontakt til dine kære. Hvis det uventede sker, vil fem kontakter blive underrettet, så de kan sikre, at hjælpen er på vej. Til Nokia 2660 Flip medfølger en opladerstation, så du altid ved hvor din telefon er, og at den lader op, når den ikke er i brug.

Nokia 5710 XpressAudio: Banebrydende lyd

Nokia 5710 XpressAudio tager alt det, folk elskede ved Nokia 5310, og gør det endnu bedre. Et større batteri, dedikerede lydkontroltaster samt indbyggede, trådløse øretelefoner tager lydoplevelsen til det næste niveau og imødekommer den moderne brugeres behov.

Når de trådløse øretelefoner ikke er i brug, kan de belejligt anbringes i opladeren under en slank slider på telefonens bagside, så du altid ved, hvor de er. Samtidig kan du med de indbyggede højtalere lytte til musik alene eller sammen med venner med fyldig bas, krystalklar diskant og en naturlig vokal.

Nokia T10: Overgår konkurrenterne 

Den nyeste Nokia-tablet er lille, men mægtig. Dens unibody polymer design og nano-teksturerede finish skjuler ridser, så den ser næsten lige så godt ud som ny, når du giver den videre til et familiemedlem eller en ven.

Indvendigt er den fremtidssikret med den nyeste Android 12-software, to års garanterede Android-opgraderinger og 36 månedlige sikkerhedsopdateringer (dobbelt så mange som konkurrenterne).

Det er en fantastisk allround-tablet, og T10 leveres derfor med Google Entertainment Space og Google Kids Space for at gøre livet let, uanset om børnene nyder tablettid, eller du er på jagt efter dit næste yndlingsprogram.

Den kompakte 8” Nokia T10 er skabt med inspiration fra den modstandsdygtige trio af funktionstelefoner, hvilket gør den ideel til både arbejde, hjem og familieliv.

Pris og tilgængelighed

Nokia 8210 4G vil være tilgængelig i Danmark fra august 2022 i blå, rød og sandfarve til 599 kr.

Nokia 2660 Flip med Nokia Charging Cradle bundle vil være tilgængelig i Danmark fra august 2022 i sort, blå og rød til 799 kr.

Nokia 5710 XpressAudio vil være tilgængelig i Danmark fra august 2022 i hvide/røde og sorte/røde farver til 799 kr.

Nokia T10 vil være tilgængelig i Danmark fra august 2022 i Ocean Blue i to modeller: WiFi til 1.399 kr. og som LTE til 1.499 kr.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>