Razer Phone 2 kommer eksklusivt hos 3
Hjem NYE PRODUKTER Razer Phone 2 kommer eksklusivt hos 3

Razer Phone 2 kommer eksklusivt hos 3

Af Redaktionen

Det nyeste skud på stammen fra verdens største gamerproducent, Razer, kan lige nu købes i pre-sale hos 3. Den 26. oktober kan telefonen købes i 3’s butikker.

Razer Phone 2 kommer eksklusivt hos 3 2Danske gamere kan nu glæde sig over, at Razer lancerer endnu en smartphone særligt henvendt til det kvalitetsbevidste gamer-publikum. Razer lancerede i november 2017 den første gamer-telefon eksklusivt hos 3, og i dag, den 11. oktober fra klokken 10.00, kan danskerne forudbestille et eksemplar af den opgraderede smartphone – Razer Phone 2.

”Vi er stolte over igen at være de første til at tilbyde en unik smartphone til gamere i Danmark. Vi har store forventninger til Razer Phone 2, fordi gaming er en voksende sport i Danmark. Sidste gang vi lancerede Razer Phone gik salget over al forventning. Allerede efter den første uge måtte vi lægge en ny ordre, fordi telefonen simpelthen havde solgt så godt. Så mine forventninger er på forhånd høje,” siger David Elsass, direktør for privatmarkedet hos 3.

Ultimativ gaming-oplevelse

Den opgraderede telefon fra Razer er vandtæt og kommer med et 120Hz Ultramotion Display, Qualcomm Snapdragon 845 Processor, fremadvente højtalere som understøtter Dolby Atmos og optisk billedestabilisering (OIS) på vidvinkelkameraet. Derudover har telefonen et 4000 mAh batteri, hurtig trådløs opladning og QuickCharge 4.0+.

”Razer er jo skræddersyet til dem, som gerne vil have den højeste kvalitet inden for grafik, lys og power. Razer Phone 2 er for eksempel det eneste mobile device, som kommer med 120Hz Ultramotion Display, der sikrer, at gaming-oplevelsen bliver så virkelighedsnær som muligt. Og det er også den eneste telefon, hvor du kan se Netflix i Full HD. Så det er altså en powerfuld smartphone”, siger David Elsass.

Den nye telefon fra Razer kommer i sort aluminium med en glasbagside med LED-logo, hvor man selv kan vælge, hvilken farve logoet skal lyse op i.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>