Xiaomi præsenterer Xiaomi 13T-serien – her er alt om telefonerne
Hjem TELEKOMMUNIKATION Xiaomi præsenterer Xiaomi 13T-serien – her er alt om telefonerne

Xiaomi præsenterer Xiaomi 13T-serien – her er alt om telefonerne

Af Redaktionen

Xiaomi har i dag gennemført den globale lancering af Xiaomi 13T-serien ved et event i Berlin.

To modeller, Xiaomi 13T Pro samt Xiaomi 13T, vil blive lanceret på det nordiske marked med salgsstart allerede i dag, 26. september, i butikkerne og online.

Begge telefoner indeholder mobilkamerateknologi og funktioner fra Leica og er et nyt skridt i virksomhedernes samarbejde. Telefonerne er designet til at genskabe den autentiske Leica-oplevelse af fotografering og genskabe billeder på en krystalklar AMOLED-skærm, uden at brugeren behøver at bekymre sig om batteritiden.

 Både Xiaomi 13T Pro og Xioami 13T tilbyder et tredobbelt kamerasæt med Summicron-objektiver, der er udviklet i samarbejde med Leica. Det omfatter et 50 MP vidvinkelkamera med tilsvarende 24 mm brændvidde og et 7 P asfærisk objektiv, der er designet til at fange mere lys og muliggøre fotografering med stort dynamisk omfang, et 50 MP telefotoobjektiv med tilsvarende 50 mm brændvidde samt et 12 MP ultravidvinkelkamera med tilsvarende 15 mm brændvidde, som er perfekt til at tage panoramabilleder og storslåede landskaber med. Både Xiaomi 13T Pro og Xiaomi 13T tilbyder, takket være understøttelse af DCI-P3, et bredere farveområde for at indfange hvert øjeblik med klassisk Leica-kvalitet.

Xiaomi 13T-serien har også en funktion til brugerdefinerede fotografiske stilarter i Pro-tilstand, først lanceret i Xiaomi 13 Ultra i foråret 2023. Funktionen giver brugerne mulighed for at justere og forudindstille tone, tonalitet og tekstur, og bevare flere detaljer og farvenuancer til efterbehandling. Forudindstillinger kan også gemmes for at skabe fotos med en distinkt, personlig stil.

Xiaomi præsenterer Xiaomi 13T-serien – her er alt om telefonerneBrugeroplevelsen forbedres yderligere takket være en 6,67″ CrystalRez-skærm med understøttelse af en opdateringsfrekvens på op til 144 Hz. Skærmens opløsning på 2712 x 1220 svarer til 446 ppi.

Skærmenes lysstyrke er på 1200 nits, som kan udvides til maksimalt 2600 nits. Den fulde DCI-P3-dækning understøtter 68 milliarder farver, hvilket giver fuld kompatibilitet med HDR10+.

Brugerne har mulighed for at få 100 GB cloudlagring via Google One i en seks måneders prøveperiode samt tre måneders abonnement på YouTube Premium for reklamefri adgang til YouTube og YouTube Music-appen.

 Xiaomi 13T Pro drives af en MediaTek Dimensity 9200+-chip med en ottekernet processor, der når hastigheder på op til 3,35 GHz, og har en indbygget GPU i form af Arm Immortalis-G715, som forbedrer billedbehandlingen for en smidigere spiloplevelse. Xiaomi 13T er udstyret med et energieffektivt MediaTek Dimensity 8200-Ultra chipsæt, der er fremstillet ved hjælp af den nyeste TSMC 4nm-proces, hvilket giver forbedret ydeevne til både databehandling og grafik.

Xiaomi 13T Pro understøtter Xiaomi 120W HyperCharge, som giver mulighed for opladning til fuldt batteri på kun 19 minutter. Begge enheder har hurtig opladningskapacitet, hvor Xiaomi 13T Pro oplader 36 % og Xiaomi 13T oplader 21 % på kun fem minutter. Begge telefoner leveres med et batteri på 5000 mAh.

 Både Xiaomi 13T Pro og Xiaomi 13T fås i to farver: Black og Alpine Blue. Bagsiden af Alpine Blue er udsmykket med holdbart kunstlæder i en gribevenlig Xiaomi BioComfort-udførelse. I kontrast hertil har Black-modellen et blankt bagpanel i glas, der tilfører et elegant touch af luksus. Begge telefoner er desuden IP68-certificerede for vand- og støvtæthed, så brugerne kan føle sig trygge, uanset hvor telefonerne bruges.

 Begge telefoner får fire generationer af Android OS-opgraderinger og fem års sikkerhedsopgraderinger.

Xiaomi 13T Pro lanceres i Danmark med konfigurationen 12GB RAM/512GB lagringsplads og har en vejledende pris på 6499 kroner inklusive moms, med en lanceringspris på 4999 kroner inklusive moms hos udvalgte forhandlere.
Xiaomi 13T lanceres i Danmark med konfigurationen 8/256GB og har en vejledende pris på 4999 kroner inklusive moms, med en lanceringspris på 3999 kroner inklusive moms hos udvalgte forhandlere. Tilbuddene er gældende indtil den 15. oktober.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>