VIPRE Security Groups lancerer ny kraftfuld EDR-løsning (Endpoint Detection and Response) bygget til små og mellemstore virksomheder
Hjem SIKKERHED VIPRE Security Groups lancerer ny kraftfuld EDR-løsning bygget til små og mellemstore virksomheder

VIPRE Security Groups lancerer ny kraftfuld EDR-løsning bygget til små og mellemstore virksomheder

Af Redaktionen

VIPRE Endpoint Detection & Response (EDR) leverer strømlinet, sofistikeret, højtydende skybaseret EDR-administration i en enkelt konsol, der er nem at navigere i.

VIPRE Security Group, en brancheførende og prisvindende global cybersikkerheds-, privatlivs-, data- og brugerbeskyttelsesvirksomhed, annoncerede i dag lanceringen af sin nyeste cybersikkerhedsløsning – VIPRE Endpoint Detection & Response (EDR).

VIPRE EDR er designet til at hjælpe små og mellemstore virksomheder og de it-partnere, der betjener dem, med at navigere i kompleksiteten i EDR-administration fra en enkelt, brugervenlig konsol.

VIPRE EDR leverer en højtydende, skybaseret løsning uden de udfordringer, som brugerne tidligere har kunne forvente af en EDR-løsning. Den avancerede teknologi giver bedre detektion og opdagelse af mere uregelmæssig adfærd, end brugerne ville modtage fra selvstændige antivirusfil-, proces- og netværksanalyseløsninger, samtidig med at den leverer undersøgelses- og afhjælpningsværktøjer til at mindske responstiden.

VIPRE EDR-løsningen drejer sig om kerneprincipperne for detektion, efterforskning, indeslutning og afhjælpning – nemlig at omdanne trusler til efterretninger og anbefale næste skridt til sikkerhedsprofessionelle, da det ikke er nok blot at identificere en trussel.

Fordele ved VIPRE’s Endpoint Detection and Response-løsning:

  • EPP/næste generations antivirus: Baseret på VIPRE Endpoint Cloud scanner VIPRE EDR konstant filer, processer og netværksaktivitet for kendte og ukendte trusler og advarer dig øjeblikkeligt om mistænkelig adfærd.
  • Forebyggelse af udnyttelse: Blokerer proaktivt netværkstrusler med indbygget DNS-beskyttelse, beskyttelse mod indtrængen og forebyggelse af udnyttelse i browseren.
  • Korreleret adfærdsprogram: Kig dybere ind i slutpunktsadfærd for at spore ny eller mistænkelig aktivitet på tværs af alle enheder. Potentielle trusler vises på cloud-konsollen med fuld detaljeret telemetri af al relateret aktivitet til yderligere analyse.
  • Slutpunktsisolering: Undgå trusselsspredning ved hurtigt at isolere en berørt enhed på netværket. Kun administratorer er i stand til at administrere og interagere med enheden eksternt, indtil undersøgelsen er afsluttet.
  • Visualisering af trusselshændelser: Få hurtigt vist og adresser al trusselsadfærd fra en central placering. Forstå, hvordan og hvornår en potentiel trussel påvirkede systemer, omfatter alle aspekter af slutpunktsaktivitet relateret til truslen – al bruger-, proces-, fil- og netværksaktivitet.
  • VIPRE Security Groups lancerer ny kraftfuld EDR-løsning (Endpoint Detection and Response) bygget til små og mellemstore virksomhederRemote Shell: For et endnu dybere kig på, hvad der skete på slutpunktet, tillader VIPRE EDR klik-rapportering, der giver administratorer øjeblikkelig adgang til fjernenheden – ingen særlig installation kræves.
  • Mistænkelig fil-/linksandkasse: Integreret evne til at detonere filer og links i en privat cloud-sandkasse til dyb analyse og ”retsmedicinsk” undersøgelse.
  • Integreret sårbarhedsstyring: Luk potentielle sikkerhedshuller med integreret appscanning og sårbarhedsstyring.

VIPRE EDR: Afkodning af EDR til SMV’er

“VIPRE Security Group forstår, at mange af nutidens EDR-løsninger er alt for komplekse for den gennemsnitlige virksomhed uden et stort, erfarent it-personale. Derfor er VIPRE EDR let at bruge og

ressourcefølsom – og holder organisationer beskyttet, men ikke overvældet af alarmtræthed,” siger VIPRE’s produktchef, Usman Choudhary.

Indbygget i kernen af VIPRE’s toprangerede Endpoint Security Cloud EPP-platform begynder beskyttelsen med omfattende overvågning og automatisk blokering af ondsindet aktivitet på tværs af al fil-, proces- og netværksaktivitet på slutpunktet. Beskyttelsen omfatter overvågning af DNS-, web- og netværksudnyttelser samt AI-drevet registrering af skadelig procesadfærd.

Løsningen giver brugerne mulighed for at kigge dybere ind i slutpunktsadfærd for at spore ny eller mistænkelig aktivitet korreleret på tværs af alle motorer. Potentielle trusler vises på VIPRE EDR-skykonsollen med detaljeret telemetri af al relateret aktivitet til yderligere analyse for grundårsag, indgangspunkt og afhjælpning.

Derudover giver løsningen slutpunktsisolering for at forhindre enhver trussel i at sprede sig ved hurtigt at isolere en berørt enhed på netværket. Kun rollebaserede medlemmer kan administrere og interagere med enheden, indtil en undersøgelse er afsluttet, og påvirkede systemer, herunder alle aspekter af slutpunktsaktivitet relateret til truslen, afhjælpes.

VIPRE EDR-løsningen indeholder også en robust hændelsesstyringsportal, der effektivt sporer alle åbne trusler. Når de er identificeret, kan trusler undersøges for at bestemme den grundlæggende årsag, spredning og indikatorer for kompromis (IOC), så afbødning, afhjælpning og hærdning kan udføres gennem integreret værktøj.

“De fleste EDR-løsninger er enormt komplekse og kan være overvældende for små og mellemstore virksomheder med begrænsede it-ressourcer,” sagde Choudhary. “Efter at have gjort status over markedet og set, hvor andre EDR-løsninger ikke opfyldte vores kunders behov, skabte vi VIPRE EDR for at imødekomme deres uopfyldte behov. ”

I næsten 30 år har VIPRE Security Groups primære mål været at levere enkle løsninger til beskyttelse mod onlinetrusler, både eksisterende og nye, i en stadigt voksende, digitalt forbundet verden. VIPRE beskytter mere end 20 millioner slutpunkter, behandler mere end 1,2 milliarder e-mails og betjener mere end 50.000 kunder hver måned.

Få mere at vide om VIPRE EDR ved at besøge VIPRE-webstedet.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>