Duka lancerer banebrydende mobilabonnement med fri tale til bl.a. USA og Tyrkiet
Hjem TELEKOMMUNIKATION Duka lancerer nyt mobilabonnement med fri tale til USA, Canada, Tyrkiet og Thailand og hele EU

Duka lancerer nyt mobilabonnement med fri tale til USA, Canada, Tyrkiet og Thailand og hele EU

Af Redaktionen

Duka lancerer nyt mobilabonnement med fri tale til dig, der har relationer i USA, Canada, Thailand eller Tyrkiet eller med mellemrum rejser i disse lande.

Mobilselskabet Duka løfter nu sløret for et helt nyt og banebrydende mobilabonnement, der giver dig fri tale fra Danmark til USA, Canada, Thailand og Tyrkiet og derudover masser af data i Danmark, og hvis du opholder dig i disse lande og EU.

Det nye mobilabonnement dukaTALE World er til dig, der har familie og venner i USA, Thailand, Tyrkiet eller Canada, eller måske opholder dig periodevis i disse lande og derfor kan have telefonsamtaler til eller fra Danmark og disse lande. Mobilabonnementet kommer også med en stor mængde data. Når du opholder dig i Danmark, har du 80 GB, og udenfor landets grænser har du 15 GB data til rådighed i de inkluderede lande. Med den mængde data slipper du for at bøvle med datakort, når du rejser.

Til 189 kroner om måneden får du altså både fri tale fra Danmark til USA, Canada, Thailand, Tyrkiet og EU, men mindst lige så vigtigt så kan du ringe frit til Danmark, hvis du opholder dig i disse lande. Derudover er der 80 GB data i Danmark og hele 15 GB data, når du rejser i ovennævnte lande og EU.

”Hos Duka har vi en stolt tradition for at gøre vores mobilabonnementer så enkle som muligt. Det betyder, at vi bl.a. lægger stor vægt på, at vores kunder ikke skal bekymre sig om deres dataforbrug, når de er i udlandet. Derfor skelner vi heller ikke mellem, om du ringer fra Danmark til USA, Canada, Thailand og Tyrkiet eller fra disse lande til Danmark. Hos os skal det være simpelt og gennemskueligt, uanset hvor du befinder dig” siger administrerende direktør Kim Krohn Gervin

Duka lancerer banebrydende mobilabonnement med fri tale til bl.a. USA og TyrkietKunderne har længe efterspurgt dette abonnement, og nu er Duka klar til at imødekomme ønsket – nemlig et abonnement, der giver privatpersoner samme mulighed for fri tale til og fra lande uden for EU’s grænser, som man kender det fra nogle erhvervsabonnementer.

 

 

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>