​Find den bedste fragtpris

Vi lever i et land med en sublim infrastruktur, hvilket gør, at vi har mulighed for at fragte os fra A til B og endda til Z helt uden problemer.

​Find den bedste fragtpris 1Til gengæld er tid en begrænset ressource, og vi har kun den tid, vi har, til at arbejde, være sammen med familien og udøve fritidsinteresser. For privatpersoner eller erhverv gælder således, at fragt af post og pakker må udliciteres til fragtfirmaer. DAO er et oplagt valg til dig, der ønsker at dine pakker kommer sikkert frem, men til en fordelagtig pris.

Forskellige fragtfirmaer stiller forskellige behov

Der kan være mange grunde til at vælge ét fragtfirma fremfor et andet, når man skal sende en pakke eller en vare. For virksomheder gælder det, at man formentligt skal indlede langvarige aftaler med fragtfirmaer, hvorfor ikke blot en god pris er vigtig, men hvor tillid til fragtfirmaet også spiller en afgørende rolle.

Er man selvstændigt og sælger produkter online, skal kunderne derudover også sikres, at deres køb kan blive blive leveret indenfor få dage. I Danmark er de mest kendte fragtfirmaer UPS, DHL, Fedex, GLS, Postnord og DAO. Grunden til at der er så mange fragtfirmaer skyldes formentligt, at de forskellige firma specialiserer sig på forskellige områder. Postnord er for eksempelvis den nye udgave af det gode gamle Post Danmark og fremstår muligvis troværdigt og ‘trygt’ i øjnene på dé, der foretrækker dette fragtfirma.

Sammenlign priser

Er du lige blevet selvstændigt, skal pengene række langt, og derfor kan det være en økonomisk fordel at vælge dét fragtfirma, der tilbyder de billigste fragtpriser. Inden du vælger dét fragtfirma, der skal sende dine pakker, er det derfor en god idé at sammenligne forskellige fragtfirmaers priser. Du kan dog ikke alene tage en beslutning på baggrund af pris, for mange kunder ønsker, foruden en god fragtpris, også hurtig levering. Den hurtige levering kan både dække over leveringstid og muligheden for selv at hente sin pakke, hvilket du også skal have med i dine overvejelser, når du vælger fragtfirma.

Få leveret hver dag året rundt

Fordi vores tid er en begrænset ressource, stiger kravene til leveringstid også hele tiden. Vi orker ikke længere at vente uger på at vores pakke leveres, og vi vil gerne kunne modtage og hente pakke i weekenderne. DAO 365 leverer pakker 365 dage om året, altså både i hverdage, weekender og på helligdage. Dette kan lade sig gøre, fordi at DAO leverer til hele 1200 pakkeshops landet over, hvilket både private og erhverv kan få glæde af.