Galaxy Book Pro 360 5G
Hjem NYE PRODUKTER Galaxy Book Pro 360 5G

Galaxy Book Pro 360 5G

Af Redaktionen

Nu hos danske forhandlere.

Det er tid til en ny tilføjelse til Samsungs PC-serie.

Galaxy Book Pro 360 5G fås nu hos udvalgte nordiske forhandlere – en bærbar computer med høj ydeevne, der giver en maksimal mobilitet og hurtig forbindelse.

Tidligere på året udvidede Samsung sit PC-sortiment med modellerne Samsung Galaxy Book, Galaxy Book Go, Galaxy Book Pro og Galaxy Book Pro 360. Nu er sortimentet i Norden blevet udvidet med den kraftfulde Galaxy Book Pro 360 5G. En fleksibel bærbar, der er designet til at fremme mobilitet med en hurtig forbindelse og giver forbrugeren en topydelse.

“I dag er kommunikation og bekvemmelighed ekstremt vigtig. Det glæder mig, at vi i Samsung kan tilbyde vores nordiske brugere en nyhed, der tillader hurtig forbindelse uden at gå på kompromis med mobiliteten,” siger Claus Holm som er IM Director og Landechef i Samsung Danmark.

Galaxy Book Pro 360 5GGalaxy Book Pro 360 5G tilbyder, præcis som navnet antyder, en mulighed for mobil forbindelsevia 5G-mobilnetværket, så du ikke længere skal bruge tid på at søge efter et offentligt Wi-Fi. Ligesom din telefon er Galaxy Book Pro 360 5G altid tilsluttet og klar til at udføre præcis de opgaver, som du har behov for.

I Samsungs seneste Galaxy Book-serie er der flere modeller med mulighed for mobil forbindelse.

Det skal være let for brugerne at slå computeren op og modtage en mail eller måske en præsentation, ligesom vi er vant til at bruge vores mobiltelefoner til. Med Galaxy Book Pro 360 5G hæver vi barren for forbindelse og hastighed, afslutter Claus Holm.

Samsung Galaxy Book Pro 360 5G har en anbefalet cirkapris på DKK 12.990 og er tilgængelig hos udvalgte forhandlere i Norden.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>