American Express Global Business Travel bliver en del af Amadeus NDC-X
Hjem EFTER ARBEJDE American Express Global Business Travel bliver en del af Amadeus NDC-X

American Express Global Business Travel bliver en del af Amadeus NDC-X

Af Redaktionen

Tidligere i år lancerede Amadeus NDC-X Program, et program med det formål at industrialisere NDC (New Distribution Capability).

American Express Global Business Travel bliver en del af Amadeus NDC-X 2Nu meddeler Amadeus, at American Express Global Business Travel (GBT) slutter sig til programmet for at teste Amadeus’ nye løsning, som gør det muligt at bruge NDC.

Mere specifikt skal løsningen bruges til at teste det nye NDC-flow – køb, bestil, betal. Det hjælper American Express GBT med at forberede sig på implementeringen af den industrialiserede version af NDC-løsningen.

– Gennem vores samarbejde med Amadeus har vi allerede fået adgang til en bred vifte af rejseindhold, siger Michael Qualantone, Executive Vice President of Global Supplier Relations hos American Express Global Business Travel. Nu vil vi med NDC kunne tilbyde vores kunder endnu mere. Indholdet vil være tilgængeligt i alle salgskanaler, hvad enten det drejer sig om digitale tjenester eller værktøjer til bureauer.

Amadeus NDC-X-programmet samler alle NDC-initiativer i organisationen, såsom It-leverandør og aggregator, og Amadeus arbejder sammen med en række flyselskaber og rejsebureauer om at drive implementeringen af NDC i branchen.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>