Citrix skifter administrerende direktør
Hjem Nyheder Citrix skifter administrerende direktør

Citrix skifter administrerende direktør

Af Redaktionen

It-virksomheden Citrix annoncerer, at Bob Calderoni, der er formand for Citrix’ bestyrelse, indtræder som konstitueret administrerende direktør med øjeblikkelig virkning.

Han erstatter således David J. Henshall, der er trådt tilbage som CEO og bestyrelsesmedlem.

“Jeg vil gerne takke David for hans store bidrag til Citrix. David har spillet en central rolle i at accelerere vores cloud-transition og i forhold til at skabe betydelige forbedringer i vores produkter med blandt andet SaaS-tjenester, der aktivt støtter mere end 11 millioner abonne.menter. Samtidig har David hjulpet virksomheden og vores medarbejdere med at navigere i pandemien og med stor succes formået at positionere Citrix til at hjælpe kunder rundt om i verden og på tværs af brancher med at opretholde forretningsdriften med minimal afbrydelse. Hele bestyrelsen takker ham for hans bidrag gennem næsten 20 år,” siger Bob Calderoni, formand og konstitueret administrerende direktør for Citrix.

Udover at være taknemmelig for David J. Henshalls indsats som direktør, ser Bob Calderoni frem til at stå i front for Citrix og lede virksomheden videre til næste fase af vækstrejsen.

Citrix skifter administrerende direktør“Jeg er glad for at påtage mig rollen som midlertidig administrerende direktør og glæder mig til at arbejde med bestyrelsen, det talentfulde ledelsesteam og de mange dedikerede medarbejdere i Citrix i denne meget vigtige tid for virksomheden. Vi er fortsat fokuserede på at transformere vores forretning til SaaS, da vi arbejder på at levere en samlende oplevelse til vores kunder. Jeg ser frem til at lede virksomheden ind i næste fase af vækstrejsen, og jeg er overbevist om, at det bliver et enkelt og nemt lederskifte,” siger Bob Calderoni.

Ifølge Nanci Caldwell, der er ledende uafhængig direktør for Citrix, er Bob Calderoni et naturligt valg til rollen.

”Med mere end 30 års ledererfaring inden for teknologisektoren herunder syv år som direktør for Citrix, er Bob et naturligt valg til at lede virksomheden lige nu. Bob kender vores produkter, markeder, kunder og kultur. Bestyrelsen er overbevist om, at han er den rigtige person til at drive virksomhedens fortsatte transformation og levere værdi til vores aktionærer,” siger Nanci Caldwell.

“Det har været en ære at lede Citrix og et privilegium at arbejde med Citrix-teamet. Jeg er utrolig stolt over alt det, som vi har opnået sammen, og jeg er ikke et sekund i tvivl om, at Citrix fortsat vil innovere og levere til alle interessenter under Bobs ledelse. Bob er en stærk leder, der kender Citrix helt ind til benene,” siger David J. Henshall.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>