Kunstig intelligens anvendes mere og mere i industrielle applikationer
Hjem NYE PRODUKTER Kunstig intelligens anvendes mere og mere i industrielle applikationer

Kunstig intelligens anvendes mere og mere i industrielle applikationer

Af Redaktionen

Brug field data nemt med Industrial Ethernet.

Med den tredje generation af produktserien Valueline kan Phoenix Contact levere industri-pc’er, som lever op til denne efterspørgsel.

Kunstig intelligens anvendes mere og mere i industrielle applikationerMed Intel Tiger Lake UP3 serien har Valueline industri-pc’er nu den 11. generation Intel Core i7/i5/i3 og Celeron processorer til industriel brug. Hvad angår robusthed og pålidelighed vælges kun komponenter, der sikrer en problemfri drift af industri-pc’en ved temperaturer fra -20°C til 50°C. Med hensyn til tilslutningsmuligheder understøtter selv den grundlæggende version af Valueline produktserien mange aktuelle kommunikationsinterfaces.

Hvis de eksisterende interfaces ikke er tilstrækkelige, kan flere interfaces nemt konfigureres via det integrerede I/O udvidelsesmodul. Når den er konfigureret som en panel-pc, er de nyeste touch drivere integreret, så betjening er mulig, selv når den er fugtig, eller når man bærer handsker.

Displays i størrelser fra 15,” til 21,5” (1920 x 1080 pixels) i fuld HD giver nok plads til visualisering af både simple procedurer og komplekse produktionsprocesser.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>