NETGEAR præsenterer fuldt av-sortiment på ISE 2022 i Barcelona og forbedrede professionelle av-switche
Hjem NYE PRODUKTER NETGEAR præsenterer fuldt av-sortiment på ISE 2022 i Barcelona og forbedrede professionelle av-switche

NETGEAR præsenterer fuldt av-sortiment på ISE 2022 i Barcelona og forbedrede professionelle av-switche

Af Redaktionen

NETGEAR, den toneangivende leverandør af netværksprodukter til virksomheder, præsenterer i dag tre nye AV-over-IP-produkter på stand 3J85 på den årlige ISE-messe i Barcelona.

På ISE 2022, som er verdens førende AV- og systemintegrationsmesse, vil NETGEAR  fremvise hele sortimentt af AV-switche, herunder serierne 1G M4250, 1G- og 10G M4300 samt 100G M4500.

NETGEAR præsenterer fuldt av-sortiment på ISE 2022 i Barcelona og forbedrede professionelle av-switcheOg produkterne kan ikke kun ses udstillet på NETGEARs egen stand  NETGEARs switche bliver brugt hos en lang række teknologipartnere på messen.

På messen introduceres også den nye NETGEAR Engage Controller-applikation, som bygger på den nyskabende AV-brugerflade fra M4250-seriens administrerede switche, samt to nye M4250-desktop-switche, der giver mulighed for strømlinet installation på begrænset plads.

De nye produkter styrker NETGEARs engagement i AV-over-IP-markedet, som er eksploderet i løbet af det sidste år, hvor distribution af video og lyd i høj kvalitet over IP-netværk har bidraget til at øge skalerbarhed og innovation i hele Pro AV-branchen.

NETGEAR M4250 AV Line Series-switchene er enestående i branchen med en innovativ AV-orienteret brugerflade. AV GUI’en eliminerer alle de komplekse menuer med uigennemskuelig netværksjargon og giver en enkel AV-venlig skabelonbaseret tilgang til switchkonfigurationer.

Den nye NETGEAR Engage Controller-applikation udvider denne brugervenlige tilgang med effektiv konfiguration af alle M4250- eller M4300-administrerede switche. Med få klik kan brugerne konfigurere de robuste switche til enhver AV-over-IP-installation. Den nye uafhængige softwareløsning er tilgængelig i næste måned som en gratis Windows-, Mac- og Linux-applikation.

M4250 desktopmodeller

Sammen med den nye NETGEAR Engage Controller introduceres to nye tilføjelser til den kompakte, stationære M4250-portefølje. De nye M4250 desktop-modeller er små nok til at passe bag en skærm eller under et bord i et konferencerum, hvilket giver fuld funktionalitet i en kompakt formfaktor med den nødvendige kraft til komplicerede installationer.

Tekniske specifikationer:

  • Den nye M4250-9G1F-PoE+ (GSM4210PD), der er rettet mod lydinstallationer, er blæserløs og leveres med 8x 1G PoE+-porte og dertil en 1G-standardport samt 1x SFP-port til uplinks.
  • Den beslægtede model M4250-8G2XF-PoE+ (GSM4210PX) har justerbare blæsere og 8x 1G PoE+-porte med yderligere 2x SFP+-porte til uplinks med højere båndbredde, der er nødvendig i videoinstallationer.
 180 Pro AV-partnerskaber på ISE 2022

På ISE 2022 har NETGEAR indgået partnerskab med over 180 Pro AV Technology Partners. Listen omfatter både anerkendte navne i branchen og nye innovatorer inden for AV-over-IP-teknologi, hvilket bekræfter NETGEARs engagement i branchen.

Du kan se en fuldstændig liste over NETGEAR Pro AV-partnere her: http://www.netgear.com/business/solutions/proav-partners/

Pris og tilgængelighed

Den nye NETGEAR Engage Controller vil være tilgængelig i tredje kvartal og kan downloades gratis. M4250 Desktop-modellerne vil også være tilgængelige i 3. kvartal hos de største Pro AV-distributører.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>