TCL lancerer nu sin nye P63-serie med 4K HDR og Google TV
Hjem LIVSSTIL TCL Electronics lancerer nu sin nye P63-serie med 4K HDR og Google TV

TCL Electronics lancerer nu sin nye P63-serie med 4K HDR og Google TV

Af Redaktionen

TCL Electronics, et af verdens hurtigst voksende brands inden for forbrugerelektronik, styrker nu sin position på det mellemliggende niveau for TV’er med sin P63-serie.

Med dette års Google TV-serie inkluderer TCL nu ikke kun de mest avancerede smarte funktioner og opgraderinger af teknologi, men tilbyder også de største TV-modeller på markedet, der kan købes til rimelige priser.

P63-serien leveres i størrelser fra 43 tommer op til jumbostørrelsen på 75 tommer, og kan købes hos udvalgte nordiske forhandlere i løbet af sommeren.

TCL P635 med 4K HDR billedkvalitet

Den nye TCL P63-serie vil kunne købes i størrelserne 75, 65, 58, 55, 50 og 43 tommer og kombinerer 4K HDR og en dynamisk farveforbedring for en skarp kontrast, dybe farver og flere andre detaljer. Takket være 4K HDR kan dette TV gengive lyse og mørke nuancer med en total detaljeret farvenøjagtighed, der vil imponere selv de mest kræsne brugere. Derudover vil Dynamic Color Enhancement (udviklet eksklusivt af TCL) automatisk optimere farvernes livlighed takket være avancerede algoritmer, hvilket giver et bredere farvespektrum.

Optimeret spiloplevelse med Game Master

For gamere er et reaktionshurtigt TV lige så vigtigt som et godt billede. Takket være HDMI 2.1 og ALLM og spil med 60Hz i 4K vil spillere automatisk opleve en lavere reaktionstid og de bedste billedindstillinger til spil. HDMI 2.1 sikrer kompatibilitet med de nyeste spilkonsoller og muliggør funktioner, såsom ALLM (Auto Low Latency mode), som gør det muligt for videospilkonsollen eller pc-grafikkortet automatisk at skifte TV’et til spiltilstand for en superhurtig 15 ms TV-gaminginputforsinkelse.

TCL P63-serien leverer også kraftfuld surroundlyd med Dolby Audio™ teknik for skarpere og mere nuanceret lyd.

Alle modeller i den nye P63-serie leveres med Google TV, som giver seerne mulighed for nemt at nyde deres yndlingsindhold – såsom film, tv-serier og livestreams – på ét sted, samt de nyeste smarte funktioner, udviklet af TCL. Med Google TV og Google Assistant åbner TCL nu op for uendelige muligheder for alle seere med det mest avancerede Smart TV-system nogensinde og giver nem adgang til deres foretrukne indhold takket være integreret håndfri stemmestyring.

Elegant rammeløst design for en førsteklasses følelse

Sidst men ikke mindst har den nye P63-serie et unikt rammeløst premium design i metal, der ganske enkelt giver seeren et større billede. Det ultratynde designkoncept udgør både et elegant og tidløst håndværk, som passer ind i enhver stue, uanset indretningsstil.

TCL P638 – en ægte streamingmaskine

Topmodellen i den nye P63-serie, TCL P638, leveres med raffinerede funktioner både hvad angår billede og lyd. Med sin fordybende billed- og lydkvalitet er det et perfekt familie-TV så hele familien kan se underholdning i høj kvalitet, med alt lige fra film og tv-serier til sport og spil. P638 leveres i størrelserne 65”, 55”, 50” og 43” og kombinerer 4K HDR, Dolby Vision, HDR10 og 60Hz Motion Clarity for en detaljeret og ensartet 4K HDR-billedkvalitet.

Udover HDR10 har P638 også HDR Dolby Vision, for at seeren kan opleve endnu flere detaljer i lyse og mørke scener. Og med Motion Clarity får seeren et jævnt billede og glatte bevægelser, selv med hurtigere klip som spil eller actionscener. Og det understøtter også HDR Multiformat, for at tilbyde seeren en fantastisk HDR-oplevelse, uanset kilden.

Endelig vil filmelskere, såvel som spilelskere, kunne nyde en fordybende og dynamisk lyd takket være Dolby Atmos, som gør hjemmeoplevelsen komplet med ægte surroundlyd.

TCL lancerer nu sin nye P63-serie med 4K HDR og Google TVTilgængelighed og priser

P635-serien er tilgængelig i begyndelsen af juli via udvalgte forhandlere i størrelserne 43, 50, 55, 65 og 75 tommer til vejledende vejledende priser fra 3.490, 4.290, 4.990, 6.290 og 9.990 DKK. P638-serien er også tilgængelig gennem udvalgte forhandlere i begyndelsen af juli i størrelserne 43. 50, 55 og 65 tommer til vejledende vejledende priser fra 3.990, 4.790, 5.490 og 6.990 DKK.

Oversigt over specifikationer:

TCL P635 
●4K HDR
●Dynamic colour enhancement
●HDR10
●Game Master
●HDMI 2.1 ALLM
●Dolby Audio
●Google TV
●Google Assistant
●Google Duo
●Netflix, Amazon Prime, Disney+
●Ultratyndt fuldskærmsdesign i ægte metalsort metalstativ

TCL P638

●4K HDR
●Dynamic colour enhancement
●60 Hz Motion Clarity
●HDR Multiformat
●Dolby Vision
●Game Master
●HDMI 2.1 ALLM
●Dolby Atmos
●Google TV
●Google Assistant
●Google Duo
●Netflix, Amazon Prime, Disney+
●Ultratynd fuldskærmsdesign i ægte metal – sølvfarvet stativ

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>