Cegal foretager nyt opkøb i Danmark
Hjem NYHEDER Cegal foretager nyt opkøb i Danmark

Cegal foretager nyt opkøb i Danmark

Af Redaktionen

Cegal Danmark A/S, Nordens ledende Oracle partner, køber det danske Microsoft selskab Systemtech A/S og udvider dermed sin portefølje på det danske marked yderligere.

Opkøbet vil give Cegal et mere solidt fodfæste og gøre virksomheden endnu bedre i stand til at levere omfattende IT-løsninger til nuværende såvel som nye kunder i et stadig mere komplekst teknologilandskab.

Systemtech A/S blev etableret i 2004 og er en Microsoft-ekspert, der tilbyder kunder i både den private og offentlige sektor god stabil og performanceoptimeret IT. De er specialiseret i databaser, Microsoft SQL Server og Azure SQL. Virksomheden har 7 ansatte og har base i Skanderborg ved Århus.

”Med øget digitalisering og en kraftig vækst i vores kunders datamængder, oplever jeg et ønske, i at kunne arbejde effektivt med data, og især efterspørgslen efter at kunne kombinere flere teknologier er stigende. Ved at blive en del af Cegal, der på mange områder matcher Systemtech i værdier og kundetyper, så ser jeg en stor mulighed for at kombinere vores specialiserede ekspertise på Microsoft-dataplatformen med Cegals bredde på andre platforme såsom Oracle. Dermed bliver vi nu en endnu mere komplet udbyder af specialiserede databasetjenester,” siger administrerende direktør for Systemtech A/S, Bjarne ”Rasser” Rasmussen.

Et godt match, der styrker tilbuddet til vores kunder

Cegal og Systemtech er et godt match. Virksomhederne deler de samme værdier og har fokus på at være tæt på vores kunder og dermed skabe høj kundetilfredshed. Cegal er i dag en vigtig teknologileverandør indenfor Microsoft, Open Source og Oracle databaser samt cloud løsninger i Norden og er dermed mange virksomheders foretrukne samarbejdspartner omkring overvågning, integration og udvikling af kritiske databaser. Der sker en eksplosion af data, hvilket også gør at antallet af databaseteknologier øges hos vores kunder og disse bliver endnu mere kritiske.

Cegal foretager nyt opkøb i Danmark

Managing Director for Cegal Danmark, Christian Skytt

”Med Systemtech ombord styrker vi vores lokale kompetence. Vi kan nu tilbyde kunder i hele Danmark et komplet “datatilbud” inden for alle gængse databaser både med sikker 24/7 overvågning, drift af forretningskritiske data og banebrydende ekspertise omkring, hvordan man faktisk sikrer den rigtige adgang til data og migrering til cloud,” siger Managing Director for Cegal Danmark, Christian Skytt.

I tillæg kan Cegal tilbyde at være tættere på kunderne og potentielle medarbejdere og dermed skabe mere nærhed i form af den geografiske spredning med flere lokationer. I Danmark kommer Cegal op på knap 30 medarbejdere.

Opkøbet forventes gennemført primo september, og forretningen bliver en integreret del af Cegal-brandet i løbet af 2022/20223. Aftalens værdi er konfidentiel parterne imellem.

Cegal har foretaget følgende opkøb i de sidste 3 år:
  • 2018 – Basecare A/S, Danmark
  • 2018 – Avito Consulting AS, Norge
  • 2019 – Upbase AB, Sverige
  • 2019 – Upsys AB, Sverige
  • 2019 – Senitel Consulting AS, Norge
  • 2020 – Avanzus AS, Norge
  • 2021 – SYSCO & Cegal fusion

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>