Untitled 21
Hjem NYHEDER Adobe præsenterer nye opdateringer på tværs af Creative Cloud

Adobe præsenterer nye opdateringer på tværs af Creative Cloud

Af Redaktionen

Adobe har i dag annonceret nye opdateringer til en række Creative Cloud apps.

Nu kan content creators bl.a., ved hjælp af “Speech to Text” i Premiere Pro, lave undertekster til video langt nemmere og hurtigere end tidligere ved at automatisere arbejdet.

Der er også opdateringer til en række andre apps, herunder Fresco, Substance 3D Collection & Mixamo, After Effects og Character Animator, som alle hjælper med at strømline kreatives arbejdsflow. Samtidig følger helt nye integrationer med det populære 3D-værktøj, Blender.

Herunder et overblik over alle opdateringer:

  • Adobe Fresco: Rediger forsigtigt med Adjustment Layers og placér emner præcist med Graph Grids og Precision-panelet. Derudover får man flere præferencer med det brugerdefinerede indstillingspanel og maskeringsfunktionen på iPad og i Windows. I Windows finder man også en ny indbygget app med penselbiblioteker af Kyle T. Webster.
  • Adobe Substance 3D Collection & Mixamo: Der introduceres en ny Blender Plug-In til Substance 3D og Mixamo Auto-Control-Rig for dybere 3D- og AR-indhold, hvilket strømliner arbejdet for 3D-kunstnere på tværs af spil, VFX, animation, produktdesign mm.
  • Premiere Pro: Med “Speech to Text” bliver Premiere Pro den eneste NLE, der tilbyder et integreret og automatiseret arbejdsflow til at generere undertekster og billedtekster – uden ekstra omkostninger med et Premiere Pro- eller Creative Cloud All Apps-abonnement.
  • Untitled 21After Effects: Nye Multi-Frame Rendering-funktioner er nu tilgængelige i offentlig Beta, inklusiv hurtigere forhåndsvisninger og gengivelser, en nytænkt “render queue” og meget andet, der gør arbejdsflowet endnu hurtigere.
  • Flere videoopdateringer: Premiere Pro og Character Animator-levering med lokal support til M1-drevne Mac-computere, forbedrede værktøjer til styling af tekst i Essential Graphics-panelet, opgradering af Legacy-Titles i Source Graphics og optimeret Scene Edit Detection i Premiere Pro. Derudover er Puppet Maker og Body Tracker offentligt tilgængelig i Beta for Character Animator.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>