Polestar præsenterer Smart Eye-systemet i Polestar 3 på tech-messen CES
Hjem NYE PRODUKTER Polestar præsenterer nu Smart Eye-systemet i Polestar 3 på tech-messen CES

Polestar præsenterer nu Smart Eye-systemet i Polestar 3 på tech-messen CES

Af Redaktionen

AI-virksomheden Smart Eye (STO: SEYE) og Polestar (Nasdaq: PSNY) vil demonstrere Polestar 3’s driver monitoring-system på tech-messen CES, der finder sted i Las Vegas i januar 2023.

Polestar 3 er udstyret med to premium driver monitorings-kameraer med software fra SmartEye, der skal hjælpe med forhindre ulykker.

De to kameraer tracker konstant førerens hoved-, øjne- og øjenlågsbevægelser og kan udløse advarselsmeddelelser, lyde og endda en nødstopfunktion, hvis den registrerer en distraheret eller fraværende fører.

Systemet er en vigtig teknologi til fortsat at forbedre sikkerhedsstandarder i de kommende år.

Polestar præsenterer Smart Eye-systemet i Polestar 3 på tech-messen CESPolestar 3’s driver monitoring-system hjælper til at tracke og forstå føreren via blandt andet Driver Alert Control, Lane Keeping Aid, Adaptive Cruise Control og Pilot Assist. Data fra de forskellige systemer behandles og fortolkes af bilens centrale computer, som drives af NVIDIA.

På CES i Las Vegas vil besøgende kunne se, hvordan kameraerne i Polestar 3 sporer førerens hoved- og øjenbevægelser, og hvordan systemet med AI-softwaren registrerer førerens tilstand i realtid.

“Teknologien er med til at forhindre nogle af de primære årsager til ulykker og kan være med til at redde liv med forebyggende foranstaltninger ved at opfordre føreren til at rette opmærksomheden mod vejen igen,” siger Thomas Ingenlath, Polestars administrerende direktør.

“Vi er glade for, at vi har vores svenske innovations-partnere med på vores stand på CES. Med over en million biler, der nu er udstyret med den avancerede driver monitorings-teknologi, er det en fantastisk mulighed for at vise, hvad der gemmer sig under overfladen i en af de nyeste biler, der er blevet medlem af vores familie,” siger Martin Krantz, CEO og grundlægger af Smart Eye.

Polestar og Smart Eye har begge hovedkvarter i Gøteborg i Sverige, og samarbejdet sætter fokus på den fortsat voksende rolle, som Sveriges næststørste by Gøteborg spiller i udviklingen af teknologi til biler.

Smart Eyes stand på CES kan findes i West Hall på plads nr. 6353. CES åbner for offentligheden den 5. januar 2023.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>