Ateas CSR-indsats belønnes med platin

Det uafhængige bureau EcoVadis belønner Ateas CSR-indsats med den højeste pris.

Ateas CSR-indsats belønnes med platin 1Det betyder, at Atea nu ligger blandt de øverste 1 procent af de mere end 65.000 vurderede leverandører.

De sidste tre år har Atea modtaget den prestigefyldte guldpris for virksomhedens arbejde med social ansvarlighed, men i år belønnes Atea med den højeste pris, nemlig platin. Det er EcoVadis, et uafhængigt og globalt bureau, der vurderer leverandørers bæredygtighed, som står bag kåringen.

Med platinprisen ligger Atea nu blandt de øverste 1 procent af de mere end 65.000 vurderede leverandører.

”EcoVadis anerkendelse kommer på et vigtigt tidspunkt i Ateas historie. Vi lancerer i øjeblikket Vision 2030, som er den næste fase i vores langsigtede strategi om at opbygge en bedre og mere bæredygtig fremtid med IT. Vi er meget beærede over af få den store anerkendelse af EcoVadis. Bæredygtighed er vigtig for både vores kunder, medarbejdere, investorer og andre interessenter, og prisen bekræfter os i, at vi er på vej i den rigtige retning”, siger Steinar Sønsteby, koncernchef i Atea ASA.

EcoVadis vurderer leverandørernes CSR-performance inden for 150 købskategorier i 110 lande. Evalueringskriterierne omfatter blandt andet arbejdsforhold, menneskerettigheder, miljø, etik og bæredygtige indkøb.