Poly Studio X og Poly G7500 er det første Zoom Rooms-udstyr til at modtage officiel Zoom-certificering

Zoom Rooms-certificeringen udvider Poly’s native, specialdesignede portefølje af løsninger til sikre og brugervenlige videokonferencer.

Poly Studio X og Poly G7500 er det første Zoom Rooms-udstyr til at modtage officiel Zoom-certificering 1Plantronics, (“Poly” – tidligere Plantronics og Polycom), et globalt Unified Communications firma, meddeler, at deres videobarer Poly Studio X30 og Poly Studio X50 samt videokonferencesystemet Poly G7500 er det første Zoom Rooms-udstyr der modtager Zoom-certificering.

Som de første Android-baserede apparater, der tilbyder native Zoom Rooms-funktionalitet, kan Poly Studio X30, Poly Studio X50 og G7500 videokonferenceenheder styres fuldt ud via Zoom Device Management (ZDM) og leverer en strømlinet oplevelse, der lever op til Zoom’s standarder for lyd- og videokvalitet.

Med tilføjelsen af ​​Zoom-certificering kombinerer Poly Studio X-familien og G7500 en komplet Zoom Rooms-oplevelse med Poly’s kendte lyd- og videoteknologi, herunder avanceret tracking af dem der taler, NoiseBlockAI og Acoustic Fence-teknologier til at fjerne baggrundsstøj.

Derudover har disse Zoom Rooms-enheder et højt sikkerhedsniveau via både operativsystemet, sikker levering af opdateringer og løbende tredjepartstests for sårbarheder.

”Poly og Zoom fortsætter med at sætte standarden i udviklingen af native enheder til gnidningsfrit videosamarbejde,” siger Tim Root, vice president og general manager for ‘room collaboration business’ hos Poly.

”Vores samlede portefølje af Zoom-certificerede enheder gør det nemt for brugerne at samarbejde overalt, med ubesværede møder, som kunder og IT-ledere forventer.”

Kun Poly har native video-, tale- og headsetløsninger, der er specialbygget til Zoom Rooms, Zoom Meetings og Zoom Phone. Zoom og Polys teknologisamarbejde spænder over en udvidet portefølje af kommunikationsløsninger, hvor målet er at skabe brugervenlighed og problemfri forbindelse til bedre samarbejde, mens de prioriterer fleksibiliteten og valget i Zoom-integrerede hardware- og softwareløsninger, som it-ledere har højt på dagsordenen for at skabe en mere produktiv arbejdsplads.

Da Polys enheder er designet til førsteklasses lyd- og videosamarbejde fra enhver lokation, giver Zoom Rooms-certificeringen brugerne mulighed for at betjene Zoom-certificerede enheder, uanset hvor de udfører deres arbejde, herunder hjemmefra eller fra et fjernt kontor.

“Zoom har forpligtet sig til konsekvent at levere en oplevelse af høj kvalitet, og som det første Zoom Rooms-udstyr, der modtager Zoom-certificering, hjælper Poly Studio X-videobarerne og G7500 med at sikre, at møder er ubesværede og sikre,” sagde Jeff Smith, leder af Zoom Rooms hos Zoom Video Communications, Inc.

“Sammen med Poly kan vi levere en langt mere enkel videooplevelse med teknologi, der er let at implementere, administrere og bruge, så du kan koncentrere sig om dit møde.”