Barracuda Total Email Protection scorer 5/5 i ny test

Det anerkendte amerikanske medie SC Media giver Barracudas sikkerhedsløsning til e-mail-beskyttelse, Total Email Protection, fem stjerner ud af fem mulige i ny test, som ikke kunne identificere nogle svagheder ved løsningen.

Barracuda Total Email Protection scorer 5/5 i ny test 1I mere end 30 år har SC Media beskæftiget sig professionelt med cybersikkerhed og ageret kompas for beslutningstagere gennem ekspert-guides, dybdegående artikler, dagsaktuelle nyheder og uafhængige produkttests og -anmeldelser udført i samarbejde med og for ledende profiler og sikkerhedsteams inden for branchen.

I en ny test fra det respekterede medie scorer Barracudas e-mail-sikkerhedsløsning Total Email Protection fem ud af fem mulige stjerner og udmærker sig ved ikke at have identificerbare svagheder.

“Vi er utroligt stolte over den anerkendelse, SC Media giver Barracuda Total Email Protection i deres seneste test,” udtaler Peter Gustafsson, der er nordisk ansvarlig for Barracuda, og fortsætter:

“Vi er glade for, at vores innovation og effektive løsning fortsat vinder anerkendelse på tværs af branchen. Testen bekræfter det, vi selv tror på og forsøger at leve op til hver dag, nemlig at levere den mest innovative, effektive og helstøbte løsning inden for e-mail-sikkerhed til virksomheder,” siger Peter Gustafsson

SC Medias test af Barracuda Total Email Protection i korte træk:

Styrker

Sikkerhedskopiering og lagring af filer fra Office 365 fungerer som en ekstra sikkerhedsforanstaltning. Tilstrækkelig balance mellem risikoen for ondsindet infiltration og ønsket om at minimere falske positiver. Robust liste over funktioner.

Svagheder

Ingen, som SC Media kunne identificere

Samlet vurdering

Total Email Protection er en omfattende og prismæssigt konkurrencedygtig e-mail-sikkerhedsløsning med mange funktioner og effektiv beskyttelse.