Canon udvider MAXIFY-serien med nye MegaTank-modeller – med lave samlede ejeromkostninger til hjemmekontorer og små virksomheder
Hjem NYE PRODUKTER Canon udvider MAXIFY-serien nu med nye MegaTank-modeller – med lave samlede ejeromkostninger til hjemmekontorer og små virksomheder

Canon udvider MAXIFY-serien nu med nye MegaTank-modeller – med lave samlede ejeromkostninger til hjemmekontorer og små virksomheder

Af Redaktionen

 Canon annoncerer i dag udvidelsen af virksomhedens MAXIFY-serie med MAXIFY GX3050 og MAXIFY GX4050: to nye printere, der er ideelle til små virksomheder eller dem, der arbejder hjemmefra.

Den udvidede serie er bygget med henblik på samarbejde, effektivitet og produktivitet, og den dækker en bred vifte af forskellige printbehov på forskellige arbejdspladser – hvad enten det er til hybridarbejde hjemmefra, eller når man driver en mindre virksomhed.

Pladsbesparende og omkostningseffektive

Begge modeller er udstyret med genopfyldelige MegaTank-blæktanke og har lave samlede ejeromkostninger og lave omkostninger pr. side. De er brugervenlige og nemme at vedligeholde, så man kan spare tid og holde fokus på forretningen. Nedetiden reduceres til et absolut minimum med højtydende print af op til 14.000 sider fra et sæt blækflasker[i]– eller op til 21.000 sider, når man bruger Economy Print Mode – mens den høje papirkapacitet på op til 350 ark (250-arks kassette og 100-arks fremføring fra bageste bakke) og en vedligeholdelsespatron, der kan udskiftes af brugeren, reducerer behovet for at sende printeren til service.

Både MAXIFY GX3050 og MAXIFY GX4050 er udviklet specifikt til små virksomheder og hjemmearbejde og tilbyder hurtig kopiering og scanning samt print i professionel kvalitet med de genopfyldelige blæktanke med 4-farvers pigmentbaseret blæk. De to printere har et kompakt skrivebordsdesign: De optager meget lidt plads og passer nemt ind på hjemmekontoret.

Høj produktivitet og enkelt at samarbejde

Når man deler sit arbejde mellem hjemmet og kontoret – eller deler plads i et kontorfællesskab – sørger de hurtige printhastigheder for, at brugerne ikke behøver vente på at printe dokumenter. Begge modeller leverer hurtige print på op til 18,0 sider/min. i sort/hvid og 13,0 sider/min. i farver.

Med 4-farvers pigmentbaseret blæk er begge printere ideelle til at fremstille højkvalitets-forretningsprint på en række forskellige medier. Canon har specialudviklet det pigmentbaserede blæk, så man få print med skarp og letlæselig sort tekst og med tydelig tekst og grafik i farver. Derudover er der blevet lavet forbedringer til farvegengivelse og kontrast sammenlignet med tidligere MAXIFY GX-modeller. Disse pigmentbaserede blæktyper er også modstandsdygtige over for udtværing og udviskning, så dokumenter ser professionelle ud og trygt kan fremvises og deles.

Kassetten har et vindue, så man kan se, hvor meget papir der er tilbage, og har plads til 250 ark almindeligt papir, og den bageste bakke rummer 100 ark, så der ikke er behov for hele tiden at fylde papir på. Printerne har også en flad bakke bagpå, som understøtter en række forskellige medietyper og -formater, herunder muligheden for at fremføre karton – dermed man kan dække en bred vifte af forskellige printbehov med én enkelt printer.

Derudover understøtter de nye MAXIFY GX-modeller Chromebook, med understøttelse af direkte print og scanning fra Chrome OS. Printerne understøtter også en række andre operativsystemer, herunder Mac, Windows, iOS og Android.

Nem vedligeholdelse

Både MAXIFY GX3050 og MAXIFY GX4050 er brugervenlige og nemme at vedligeholde takket været forbedret hardware-design, en touchscreen (kun MAXIFY GX4050) og elegante interfaces. Det har aldrig været nemmere at genopfylde printerne – med fjederspændte, farvekodede blækhætter kan brugere genopfylde tanken blot ved at løfte fingeret, alt uden at spilde blæk. Desuden er vedligeholdelsespatronen nu placeret på printernes fremside, så brugeren nemt kan få adgang til den og udskifte den.

Ubesværede tilslutningsmuligheder på arbejdspladsen

Canon udvider MAXIFY-serien med nye MegaTank-modeller – med lave samlede ejeromkostninger til hjemmekontorer og små virksomhederPrinterne tilbyder smarte tilslutningsmuligheder, hvilket giver MAXIFY-brugere muligheden for at printe, scanne, kopiere og oprette forbindelse til clouden via Canon PRINT-appen og drage fordel af kompatibiliteten med eksisterende software og teknologiplatforme, herunder AirPrint og Mopria. Når man er forbundet via Wi-Fi, registrerer printerne signalstyrken og sikkerhedsniveauet: Når der er flere adgangspunkter, vil de automatisk oprette forbindelse til det punkt med den bedste sikkerhed og dataforbindelse, hvilket sikrer, at man altid har en stabil forbindelse.

Gennem forskellige modforanstaltninger – herunder WPA3-SAE, WPA3-EAP(AES) og TLS 1.3-kryptering – begrænser MAXIFY GX3050 og MAXIFY GX4050 risikoen for uautoriseret adgang og dataudslip.

Alsidig medieunderstøttelse til print

Plakater, POS-materiale og andre print i karton, som man ellers vil sende ud af huset, kan nu fremstilles vha. MAXIFY GX3050 og MAXIFY GX4050, så små virksomheder kan spare penge på marketingmateriale. For at understøtte inhouse-print er begge printere nu kompatible med forskellige medieapplikationer, herunder print på karton fra den helt nye flade bakke bagpå. PosterArtist Web kan bruges til at skabe iøjnefaldende plakater, uden at man skal være grafiker: Programmets skabeloner, automatiske design og gratis stockfotos hjælper med at skabe fine resultater. Det er tilgængeligt online via en webbrowser, så man kan redigere hvor man vil, når man vil.

Sammen med MAXIFY GX3050 og MAXIFY GX4050 annoncerer Canon også udvidelsen af virksomhedens PIXMA MegaTank-serie med fire nye, hurtige højkvalitetsprintere med genopfyldelige blæktanke – ideelle til familier, der vil spare penge, når de printer derhjemme.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>