Samsung lancerer to nye tablets for hele familien – Galaxy Tab S4 og Galaxy Tab A 10.5
Hjem NYE PRODUKTER Samsung lancerer to nye tablets for hele familien – Galaxy Tab S4 og Galaxy Tab A 10.5

Samsung lancerer to nye tablets for hele familien – Galaxy Tab S4 og Galaxy Tab A 10.5

Af Redaktionen

Samsung har i dag lanceret Samsung Galaxy Tab S4, en ny avanceret Android-tablet.

Samsung lancerer to nye tablets for hele familien – Galaxy Tab S4 og Galaxy Tab A 10.5 2Designet i glas og metal med det nye Daily Board som sammen med et skræddersyet opladningsstel gør den til et centralt punkt i hjemmet – altid opladt, altid i nærheden. Med mulighed for op til otte forskellige brugere på samme enhed bliver den i høj grad en tablet for hele familien – hvad end det er i hjemmet eller på farten.

–Vi har altid arbejdet på at udvikle innovationer, der beriger folks liv. Vi har taget udgangspunkt i, hvordan forbrugerne benytter sig af deres tablet. Eftersom mange brugere benytter deres tablet i hjemmet og sammen med andre, har vi derfor valgt at fokusere på anvendeligheden for hele familien. Vi er meget glade for at præsentere Galaxy Tab S4, som med dens nye Daily Board og skræddersyet opladningsstel, vil være hjemmets online hjerte, siger Claus Holm, Landechef for Samsung Danmark.


Daily Board – hjemmets midtpunkt
Når Galaxy Tab S4 er placeret i den skræddersyede opladningsstation, starter Daily Board-funktionen automatisk og viser udvalgte fotoalbum samt tid, dato og vejr. Når tabletten står oprejst i opladningsstationen, fylder den mindre og er konstant opladt. De magnetiske POGO-tilslutninger gør det enkelt at koble tabletten til og fra opladningsstationen. At Galaxy Tab S4 viser dit fotoalbum, gør det til en naturlig tilføjelse til dit hjem, uanset hvor den står. Du vælger, hvad der vises, og hvor længe Daily Board kører.


Op til otte forskellige brugere og Kids Mode for hele familien.
Den nye Galaxy Tab S4 gør det muligt at have op til otte forskellige personlige logins på samme enhed. At kunne dele tabletten mellem hinanden og vide, at personlige login til diverse sociale medier og streamingtjenester gemmes på den specifikke brugerprofil, gør delingen af Galaxy Tab S4 meget enkel og gnidningsløs.

Det gør, at du slipper for at skulle logge ind og ud af alle tjenester, hver gang tabletten skifter bruger.
Login-processen bliver desuden yderligere forenklet og sikker for hver enkelt bruger, da tabletten har indbygget iris- og ansigtsgenkendelse.
Den børnevenlige brugergrænseflade Kids Mode er designet til at gøre læring og underholdning nem, sikker og sjov. Kids Mode tilbyder Kids Browser, Galaxy for Kids og otte børnevenlige apps – herunder LEGO Batman og Ninjago, Toca Boca og BRIO World – Railway – helt uden omkostninger.

En stor oplevelse for hele familien med ny skærm og kraftfuld surround sound
Galaxy Tab S4 har en 10,5-tommers Super AMOLED-skærm med en ratio på 16:10 for at få maksimalt udbytte af skærmens overflade, når du ser film og serier, samt en opløsning på 2560×1600, hvilket skaber levende og detaljerede billeder.

Skærmen er elleve procent større end sin forgænger og når næsten ud til tablettens yderste kanter. Enhedens fire kraftfulde højttalere, der er kalibreret af AKG med Dolby Atmos surround-lydsupport, gør video- og filmoplevelser mere levende. Det større batteri (7.300 mAh) gør det muligt at afspille film i op til 16 timer og understøtter hurtig opladning, der effektiviserer opladningstiden og giver mere tid til anvendelse.

Øget produktivitet med Samsung DeX og S Pen
Galaxy Tab S4 er en alsidig avanceret tablet, en kraftfuld og kreativ arbejdsstation, som kan bruges, hvis der skal ordnes noget arbejdsrelateret, eller hvis man skal tage sig af praktiske hverdagsting.

Kombinationen af det indbyggede DeX og et tastatur (sælges separat) gør Samsung Galaxy Tab S4 til et smart alternativ til computeren. Galaxy Tab S4 er første gang Samsung benytter DeX til tablets. Når den tilsluttes tastaturet (sælges separat), eller hvis man benytter sig af Quick Panel, kan Galaxy Tab S4 starte den indbyggede DeX, hvilket giver brugerne mulighed for at skifte fra den sædvanlige Android-grænseflade til en pc-oplevelse.

Hvis behovet for en større skærm opstår, kan brugerne oprette forbindelse til en ekstern skærm via DeX, med kompatibel HDMI til USB-C-adapter (medfølger ikke). Når den eksterne skærm er tilsluttet, kan Galaxy Tab S4 fungere som touchpad eller et tastatur med S pennen. Det nye er, at Galaxy Tab S4 i denne tilstand kan fortsætte med at fungere som en Android-tablet, hvilket giver brugeren to skærme at arbejde med.

Galaxy Tab S4 er desuden udrustet med sikkerhedssystemet Samsung Knox for at beskytte følsomme oplysninger. Virksomheder kan ligeledes tilpasse medarbejdernes grænseflader alt efter virksomhedens behov.

Med den medfølgende Samsung S Pen kan brugerne i endnu større grad arbejde og udtrykke sig kreativt. Tag noter direkte på den låste skærm gennem Screen-Off Memo, naviger mellem apps og oversæt og organiser tekster og noter gennem Samsung Notes. Med S Pennen kan brugere ligeledes sende mere personlige beskeder gennem Samsung Live Message.

Samsung lancerer ligeledes Galaxy Tab A 10.5 – et mere prisvenligt alternativ for hele familien
Udover Samsung Galaxy Tab S4 lancerer Samsung desuden Galaxy Tab A 10.5 – en avanceret og prisvenlig tablet fyldt med funktioner til hjemmet og familien.

Nye forbedrede underholdningsfunktioner i lyd- og billedegenskaber for hele familien, så som fire højttalere samt en skærm på 10.5 tommer, gør den perfekt til sofaen eller under længere køreture.
Galaxy Tab A 10.5 indeholder desuden Daily Board-funktionen, og brugeren har mulighed for at tilføje og skifte mellem op til otte brugere.

Samsung Galaxy Tab S4 og Tab A 10.5 lanceres i slutningen af august 2018. Tab S4 har en vejledende pris på 5999 DKK for 4G-versionen og 5499 DKK for WiFi-version. Tab A 10.5 har en vejledende pris på 2999 DKK for 4G-versionen og 2549 DKK for WiFi-versionen.

Tab S4 LTE 
5 999 DKK

Tab S4 Wifi
5 499 DKK

Tab A 10.5 LTE
2 999 DKK

Tab A 10.5 Wifi
2 549 DKK

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>