BMW lancerer digital assistent med kunstig intelligens
Hjem AI BMW lancerer digital assistent med kunstig intelligens

BMW lancerer digital assistent med kunstig intelligens

Af Redaktionen

”Hey BMW, now we’re talking”

BMW lancerer digital assistent med kunstig intelligens 2BMW Group vil snart revolutionere køreoplevelsen med BMW Intelligent Personal Assistant. Fra marts 2019 kan føreren af en BMW få selskab af en intelligent, digital karakter, som er i stand til at hjælpe føreren under kørslen, i hjemmet eller på farten via en smartphone. Føreren skal simpelthen bare sige, hvad han/hun ønsker.

”BMW’s Intelligent Personal Assistant samarbejder med det nye BMW Operating System 7.0 for at skabe en helt ny, digital form for interaktion med kundens BMW. Dette vil redefinere hele køreoplevelsen”, siger Dieter May, Senior Vice President Digital Products BMW Group.

Den perfekte co-driver

Assistenten lærer førerens rutiner og vaner og kan hele tiden tilpasse dem til den rette kontekst. Den kender førerens favoritindstillinger og kan endda hjælpe til førerens velbefindende. Hvis føreren for eksempel føler sig træt, kan assistenten tilpasse lyset, musikken og temperaturen for at få føreren til at føle sig mere frisk. Eller hvis føreren siger, at han/hun fryser, vil assistenten med det samme hæve temperaturen i kabinen.

Den digitale assistent sikrer, at der altid er professionel hjælp i nærheden, som kan hjælpe med svar på spørgsmål om teknikken i bilen eller for eksempel nærmeste benzintank. Den kan også give tips til mere brændstoføkonomisk kørsel og advare, hvis dæktrykket er for lavt.

Man kan endda give den digitale assistent et navn, for at gøre det endnu mere personligt.

Konstant udvikling

BMW ønsker at tilbyde kunderne den samme digitale oplevelse, som de har derhjemme. Stemmestyring er en stigende trend og assistenten hjælper føreren med svar på spørgsmål på en meget nem måde. Det åbner op for en helt ny måde at interagere med bilen og omverdenen og minimerer samtidig risikoen for at miste fokus på vejen forude.

Assistenten er kompatibel med andre digitale stemmestyringssystemer og vil hele tiden udvikle sig via tekniske opgraderinger og brug af kunstig intelligens (AI).

BMW Intelligent Personal Assistant vil ved lanceringen i foråret fås med engelsk stemmekontrol.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>