BenQ PhotoVue SW321C Photographer Monitor udnævnt til bedste professionelle monitor til fotografer 2020 af TIPA

BenQ, en af de førende producenter af digitale livstilsprodukter heriblandt skærme, annoncerer i dag, at BenQ’s PhotoVue SW321C-skærm til professionelle fotografer er blevet tildelt titlen som bedste professionelle fotoskærm 2020 af den anerkendte brancheforening, Technical Image Press Association (TIPA).

BenQ PhotoVue SW321C Photographer Monitor udnævnt til bedste professionelle monitor til fotografer 2020 af TIPA 1Eftersom TIPA repræsenterer 30 fotorelaterede publikationer over hele verden, benytter organisationen sin viden og anbefaler de bedste fotoorienterede produkter.

”Den nye BenQ PhotoVue SW321C byder på en fremragende 4K-opløsning på en 32 tommer stor skærm, som er tillokkende for professionelle indenfor både video- og fotoredigering. Farvekorrektheden ligger indenfor 99 procent af Adobe RGB, 100 % sRGB og 95 procent af DCI P3-skalaen. Derudover hjælper BenQ’s Uniformity-teknologi med en endnu kraftigere lysstyrke og farver på hele skærmen, og dens unikke Paper Color Sync-software simulerer farverne på udprintet papir på din skærm. SW321C har USB-C, så du kan tilslutte den direkte til din bærbare computer,” skriver TIPA i deres bedømmelse.

Billedkvalitet til de professionelle

SW321C med AQCOLOR-teknologi byder på en imponerende bred farvepalet og 10-bit farvedybde. SW321 er farvekalibreret fra fabrikken med en kalibreringsrapport samt certifikat fra CalMAN og Pantone.

SW321C har også et ART-panel (Advanced Reflectionless Technology), som sikrer så få refleksioner og genskin som muligt og giver en nærmest papiragtig effekt. Sammen med Paper Color Sync-softwaren kan du opleve et skærmbillede, som til forveksling ligner printet papir.