CTEK fejrer 25 års teknologisk innovation
Hjem NYHEDER CTEK fejrer 25 års teknologisk innovation

CTEK fejrer 25 års teknologisk innovation

Af Redaktionen

CTEK fejrer 25 år med teknologisk innovation, der har placeret virksomheden solidt på forkant med globale bilopladningsløsninger.

Med kontinuerlige stræben efter ny og spændende teknologisk innovation, og med en række produktnyheder og en række prestigefyldte priser under bæltet, er CTEK-historien en fortælling om ​​dristige visioner, ivrig iværksætterånd og banebrydende ideer.

Etableret i Dalarna, Sverige i 1997, var CTEK hurtig på markedet med lanceringen af vores første ‘smarte’ batterioplader – en banebrydende udvikling, som bogstaveligt talt har ændret batteriopladningslandskabet og sat nye standarder for opladningsteknologi.

CTEK har efterfølgende udviklet en lang række revolutionerende produkter og løsninger, herunder PRO-serien af ​​professionelle værkstedsopladere; CS ONE, som fortsat er den eneste batterioplader i verden drevet af CTEKs revolutionerende APTO (Adaptive Charging) teknologi; og CS FREE, verdens første multifunktionelle bærbare batterioplader med smart vedligeholdelse med adaptiv boost-teknologi.

Efter at have erhvervet den svenske opladningsspecialist CHARGESTORM i 2018, er CTEK nu også en af ​​markedslederne på det hurtigt voksende EVSE-marked (elbilforsyningsudstyr) med 10 års erfaring. CTEK tilbyder komplette end-to-end EV-opladningsløsninger, herunder hardware, EV-netværksstyringssoftware og tekniske tjenester såsom belastningsbalancering for at sikre og distribuere energi effektivt.

Baseret på sit teknologiske lederskab har CTEK etableret stærke og langvarige kunderelationer med mere end 50 af verdens mest prestigefyldte OEM’er.

Virksomheden kan prale af en stærk og voksende global tilstedeværelse i over 70 lande, understøttet af regionale logistikhubs, der tilbyder effektiv, responsiv opfyldelse, alt sammen understøttet af dedikerede salgs-, kundesupport-, trænings-, marketing- og eftersalgsteams.

I 2021 opnåede CTEK en notering på Stockholm Nasdaqs hovedmarked, hvilket yderligere demonstrerede deres verdensledende position inden for sin sektor og sikrede, at virksomheden er klar til det næste skridt i deres vækstrejse.

CTEK fejrer 25 års teknologisk innovation

CTEKs administrerende direktør Jon Lind udtaler: “CTEK-mærket er synonymt med topkvalitets, højt betroede bilopladningsløsninger verden over, og vores succes skyldes vores unikke kultur, der er baseret på en passion for innovation.”

“Også centralt for ethvert CTEK-produkt er intelligens, og vi er dedikerede til at udnytte den mest avancerede teknologi for at opfylde vores mission, som er at levere innovative, sikre, fleksible, pålidelige og brugervenlige opladningsløsninger til alle typer køretøjer.”

“Vi er stolte over, at vores teknologiske innovationer har givet os prestigefyldte priser fra den internationale autopresse, herunder ‘årets produkt’, ‘bedst i test’ og ‘must have-produkt’, sammen med et solidt ry for kvalitet og pålidelighed og respekt for vores kunder, partnere og kolleger.

Eva Martinsson, Global Director HR, IT & Service tilføjer: “25 års succes er en rigtig milepæl for CTEK og er en reel afspejling af den utrættelige indsats fra vores teams, som er fortsat med at opbygge vores virksomhed og fastholde CTEKs markedsledende position, i sådan et tempofyldt, konstant foranderligt miljø. Faktisk er det mod, dedikation og den ægte entusiasme fra vores folk, der gør os til det unikke CTEK og skinner igennem i alt, hvad vi gør, og hvert produkt, vi udvikler.”

Jon Lind slutter: “Vi er nået langt i disse 25 år, men vi har stadig mindset, fokus og energi som en startup! Vi vil aldrig stå stille, og du kan være sikker på, at CTEK vil skubbe fremad med fornyet engagement, i vores jagt på endnu større teknologiske fremskridt og i vores verdenskendte produktudvikling.”

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>