Bertelsmann vælger til Verizon Business til at udrulle Network-as-a-Service og Software Defined-WAN på globalt plan
Hjem UDDANNELSE Bertelsmann vælger til Verizon til at udrulle Network-as-a-Service og Software Defined-WAN på globalt plan

Bertelsmann vælger til Verizon til at udrulle Network-as-a-Service og Software Defined-WAN på globalt plan

Af Redaktionen

Med hovedkontor i Tyskland er Bertelsmann en af verdens største medie-, service- og uddannelsesvirksomheder, der opererer i ca. 50 lande rundt om i verden.

Datterselskaber omfatter underholdningsgruppen RTL Group, Penguin Random House, BMG, tjenesteudbyderen Arvato, Bertelsmann Printing Group, Bertelsmann Education Group og Bertelsmann Investments.

Bertelsmann vælger til Verizon Business til at udrulle Network-as-a-Service og Software Defined-WAN på globalt planVirksomheden har ca. 130.000 ansatte og en omsætning på 17,3 milliarder euro.

Som partner for Bertelsmanns globale netværkstransformation skal Verizon implementere en Network-as-a-Service (NaaS)-løsning med fokus på et globalt administreret Software Defined-WAN (SD-WAN)-netværk understøttet af virtualiserede sikkerhedsfunktioner. Implementeringen berører Bertelsmanns aktiviteter i Nord- og Sydamerika samt datterselskaber på tværs af APAC- og EMEA-regionerne.

Pålidelighed, sikkerhed, stabilitet samt innovation var prioriteterne for Bertelsmann ved genvalget af Verizon som netværkspartner:

“At transformere globale aktiviteter til at blive mere agile og i stand til at konkurrere i et hurtigt digitalt miljø er afgørende for at kunne bevare en konkurrencefordel. NaaS-strukturen med næste generations netværk og sikkerhed kombinerer pålidelighed med styrken ved en konkurrencedygtig fleksibilitet for globale virksomheder. I betragtning af, hvor fundamentalt vigtige disse netværk er, er det helt afgørende, at virksomhederne finder en partner, der har dokumenteret erfaring og forstår vigtigheden af sikkerhed inden for dette kerneområde,” siger Scott Lawrence, Group Vice President for Verizon Business i EMEA.

Næste generation af SD-WAN-netværk har sikkerheden indbygget i sin kerne. Verizon Advanced SASE leverer en universelt distribueret, identitetscentreret netværks- og sikkerhedsplatform, der sikrer, at Bertelsmanns slutbrugere og enheder på tværs af alle lokationer er sikkert forbundet.

“Et stabilt og sikkert globalt netværk er helt afgørende for, at vores forretning kan få succes og udnytte de nye forretningsmuligheder, den agile, digitale verden tilbyder. Vores forretning er enormt afhængig af kvaliteten af vores netværk. Det var afgørende, at vi fandt en teknologipartner, som vi stolede på, som havde dokumenteret global erfaring, en track-record i vores virksomhed, og som delte vores vision om, hvordan netværket understøtter udviklingen inden for vores virksomhed. Verizon Business har været vores betroede netværkspartner i de seneste fem år, og vi er overbeviste om, at de også er den rigtige partner for vores fremtid,” siger Jochen Grochtdreis, Senior Vice President Corporate IT fra Bertelsmann.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>