Center for Tele flytter til Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering Facebook LinkedIn Twitter Download som PDF
Hjem TELEKOMMUNIKATION Center for Tele skal flyttes til Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering Facebook LinkedIn Twitter Download som PDF

Center for Tele skal flyttes til Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering Facebook LinkedIn Twitter Download som PDF

Af Redaktionen

Regeringen præsenterede torsdag morgen ”Danmarks digitaliseringsstrategi – sammen om den digitale udvikling”.

I strategien fremgår det, at Energistyrelsens Center for Tele skal flyttes til Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering.

Som led i regeringens Digitaliseringsstrategi overføres teleområdet fra Energistyrelsen til Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering. Det sker for at styrke grundlaget for udviklingen af den danske telekommunikation.

”Vi skaber mange meningsfulde synergier ved at give teleområdet en central placering i Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering. Det er naturligvis trist at sige farvel til dygtige og værdsatte kolleger efter flere års samarbejde, men jeg er sikker på, at det bliver en stærk fusion,” siger Kristoffer Böttzauw, direktør i Energistyrelsen.

Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering har unik viden om geografiske grunddata og digital infrastruktur, som gør integrationen af teleområdet optimal.

Teleområdet er med god dækning, adgang til bredbånd og udvikling af mobil teknologi helt afgørende for danskernes digitale hverdag. Ved at kombinere teleområdet med stedbestemt information, grunddata og bevægelsesdata i SDFE skabes et stærkere fundament for udveksling af data mellem sektorer og teknologier.

Flytning gennemføres 7. juni

Center for Tele flytter til Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering Facebook LinkedIn Twitter Download som PDF

Medarbejderne i Center for Tele har første arbejdsdag i SDFE tirsdag den 7. juni. Frem til fredag den 3. juni vil Center for Tele fortsat være tilgængelig via mail og telefon i regi af Energistyrelsen.

Når teleområdet flytter til sin nye placering, omdøbes Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering samtidig til Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur for bedre at favne den nye opgaveportefølje.

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>