Betydningen af at leve et godt liv i den opkoblede verden
Hjem Nyheder Betydningen af at leve et godt liv i den opkoblede verden

Betydningen af at leve et godt liv i den opkoblede verden

Af Redaktionen

Digitaliseringen stormer fremad og skaber enestående muligheder for os som enkeltpersoner og som samfund.

Betydningen af at leve et godt liv i den opkoblede verdenI dag kan venner og familie holde kontakten uanset hvor i verden, man befinder sig, og tage dele i hinandens hverdag. Vi har mulighed for at blive underrettet og få viden på en ny måde, lære at tale nye sprog, spille instrumenter og kan endda give udtryk for vores egne tanker og holdninger. Den nye æra vi nu er på vej ind i, hvor mere og mere er opkoblet og sammenkoblet, kaldes af og til for den fjerde industrielle revolution. Udviklingen går lige så stærkt, så hvordan følger vi mennesker med i den udvikling?

Noget som mange spekulerer over, er vores anvendelse af teknologi og den tid, vi tilbringer med vores smartphones og andre opkoblede skærme. Der findes allerede i dag mange mobile løsninger, som skal styrke vores sundhed så som fitnessapps og Samsungs egen S-Health. Som individer og som samfund skal vi finde en god og sund balance mellem, hvordan vores brug af teknologien kan skabe et godt velbefindende og øget folkesundhed.

“Teknologien er til for os mennesker og skal være et værktøj, vi kan bruge til at nå vores livsmål og skabe det samfund, vi ønsker at leve i. Vi ønsker at bevæge diskussionen fra selve teknikken og fokusere mere på de menneskelige aspekter i det opkoblede samfund. Sammen vil vi udvikle viden og løsninger, som sætter vores velbefindende i centrum”, udtaler Elin Wallberg, ansvarlig for Corporate Citizenship og Partnerships hos Samsung Norden.

Sammen med acceleratorprogrammet Vertical afvikler Samsung i løbet af Slush et side event som skal handle om, hvad der er nødvendigt for at leve et sundt og intelligent opkoblet liv i vore dages digitaliserede samfund. Her skal vi blandt andet høre talere som Maiko Arras, der er CEO hos Hoopy og Ira Wichmann fra You-App/Fifth Corner.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>