GlobalConnect opruster på bæredygtighed
Hjem BÆREDYGTIGHED GlobalConnect opruster på bæredygtighed

GlobalConnect opruster på bæredygtighed

Af Redaktionen

Johanna Olesen er pr. 1. august tiltrådt som Sustainability Manager hos GlobalConnect. Johanna Olesen bliver en del af CEO Office teamet og får pan-nordisk ansvar.

Det sker som led i et strategisk initiativ, der skal sikre vedvarende fokus på bæredygtighed i GlobalConnect fra A-Z.

GlobalConnect opruster på bæredygtighedJohanna Olesen har en MBA i Strategic Carbon Management og flere end 15 års erfaring med at drive bæredygtig og innovativ forandring for industrien og organisationer. Senest kommer hun fra en stilling som strategi- og innovationskonsulent hos Öresundskraft i Sverige. Oprindeligt er Johanna Olesen fra Stockholm, men bor i dag i København med sin mand og tre børn.

 

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>