GlobalConnect sætter flere kræfter til bæredygtighedsindsatsen
Hjem BÆREDYGTIGHED GlobalConnect sætter flere kræfter til bæredygtighedsindsatsen

GlobalConnect sætter flere kræfter til bæredygtighedsindsatsen

Af Redaktionen

Den nordiske fiber- og datacentervirksomhed GlobalConnect har per 1. november ansat Clara Amalie Bendix som ESG Reporting Lead.

Bæredygtighed er en afgørende strategisk prioritet for GlobalConnect, og Clara Amalie Bendix får ansvar for al rapportering på koncernens ambitiøse mål inden for ESG (environmental, social and governance), både regulatorisk og over for investorer og ejerkreds.

GlobalConnect sætter flere kræfter til bæredygtighedsindsatsen

Clara Amalie Bendix

I stillingen kommer hun til at trække på sin solide erfaring med bæredygtige forandringer i organisationer og ansvarlige investeringer, som har rod i data. Senest fra en stilling som ESG seniorrådgiver hos Morningstar Sustainalytics, hvor hun rådgav omkring ESG data og tendenser på området blandt institutionelle investorer.

Clara Amalie Bendix er uddannet fra Roskilde Universitet og Aalborg Universitet i internationale udviklingsstudier, med en efteruddannelse i bæredygtig forretning fra Cambridge University.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>