Ateas CSR-indsats belønnes igen med platin
Hjem BÆREDYGTIGHED Ateas CSR-indsats belønnes nu igen med platin

Ateas CSR-indsats belønnes nu igen med platin

Af Redaktionen

For tredje år i træk har Atea ASA opnået den højeste placering for sit arbejde med bæredygtighed af EcoVadis: En platin-placering blandt top 1% af mere end 90.000 evaluerede virksomheder.

 EcoVadis vurderer globale leverandørers CSR-performance inden for blandt andet arbejdsforhold, menneskerettigheder, miljø, etik og bæredygtige indkøb.

Ateas CSR-indsats belønnes igen med platin”Bæredygtighed er kernen i vores virksomheds mission; at bygge fremtiden med it. Vi er beærede over EcoVadis’ anerkendelse af vores indsats for at skabe og fremme meningsfuld, positiv og varig forandring. Platin-placeringen bekræfter endnu en gang, at vi er på rette vej i forhold til at give vores kunder, vores medarbejdere og vores leverandører mulighed for at beskytte miljøet gennem smartere brug af it” siger Andreas Schjølin, der er ansvarlig for bæredygtighed i Atea Danmark.

Ateas anerkendelser på CSR-indsatser

Atea har vundet mange priser for sit bæredygtighedsarbejde i løbet af de seneste år:

  • I januar 2022 blev Atea udnævnt til den mest bæredygtige it-servicevirksomhed på Corporate Knights’ “Global 100”-rangering, med en samlet placering som nr. 51 blandt alle brancher
  • I marts 2022 blev Atea udnævnt Canalys Environmental Partner lead.
  • I 2021 rangerede Financial Times og datakraftværket Statista Atea blandt en udvalgt gruppe af europæiske virksomheder, der har gjort de største fremskridt med at begrænse udledningen af drivhusgasser.
  • I 2020 og 2021 blev Atea tildelt den højeste vurdering (top 1% af 85.000 organisationer globalt) i miljømæssig og social præstation af EcoVadis: en højt respekteret evaluator af leverandørers bæredygtighed.
  • I 2020 og 2021 modtog Atea en A-rating for ESG-rapportering på Oslo Børs (Governance Group).

Atea offentliggjorde sin seneste årlige Corporate Responsibility and Sustainability Report i begyndelsen af ​​2022.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>