Nu kan du se hvem der har åbnet din PDF
Hjem NYE PRODUKTER Nu kan du se hvem der har åbnet din PDF

Nu kan du se hvem der har åbnet din PDF

Af Redaktionen

Langt de fleste danskere har på et eller andet tidspunkt stiftet bekendtskab med PDF-formatet.

Nu kan du se hvem der har åbnet din PDF 2Alene sidste år blev der åbnet mere end 200 milliarder PDF’er verden over. Nu løfter Adobe sløret for en helt ny udgave af Adobe Acrobat DC, der gennemgribende forandrer måden, PDF-formatet kan bruges på. Fremover kan flere brugere redigere en PDF samtidig, og skal man udfylde en formular, får man hjælp fra kunstig intelligens.

Kontrakter, breve, invitationer og kreative designs er blot nogle af de dokumenter, vi ofte gemmer i et PDF-format. For få måneder siden kunne PDF’en fejre sin 25-års fødselsdag, og nu annoncerer Adobe en helt ny udgave af Adobe Acrobat DC.

Flere kan redigere PDF’er på samme tid
Ved hjælp af Adobe Sensei, der er Adobes AI- og maskinlæringsteknologi, kommer brugere fremover til at spare masser af tid og besvær, når de fx bruger PDF, Adobe Scan og Adobe Acrobat Reader DC.

Samtidig har Adobe gjort det muligt at dele PDF’er med andre brugere, som alle kan lave ændringer og give feedback på indhold i selve PDF’en. På den måde slipper man for at sende flere versioner frem og tilbage via e-mail. Med de nye funktioner kan man også se, hvem der har åbnet ens PDF og desuden oprette automatiske påmindelser til brugere, som fx skal godkende indhold.

A4-arket passer i lommen
Funktionerne i Adobe Acrobat DC bliver lettere at bruge på tværs af mobile enheder. Med Acrobat Pro DC kan man fx gennemgå en rapport på sin telefon, redigere et tilbud på sin tablet og tilføje kommentarer til en præsentation i sin browser.

”Adobe Acrobat DC er vigtig for nutidens mobile og forbundne arbejdsstyrke. Med den nye udgave har vi skabt en moderne PDF-platform, der gør det muligt for brugere at scanne, redigere, underskrive og dele indhold nemt og hurtigt, uanset hvor de befinder sig,” siger Bryan Lamkin, der er Executive Vice President og General Manager for Digital Media hos Adobe.

Med de nye mobilvenlige opdateringer kan brugerne:

  • Bruge touch-funktion til at redigere PDF’er på en tablet:Mobile brugere af Acrobat Pro DC kan nu redigere PDF’er fra tablets med iOS eller Android med den samme funktionalitet som i desktop-versionen. For første gang kan brugerne ændre tekst og format og desuden redigere og tilføje billeder i en PDF med få tryk med fingrene.
  • Udfylde og underskrive formularer hurtigt med hjælp fra AI:Adobe Sensei kan analysere dokumenter og genkende felter af forskellig type, størrelse og placering. Hermed kan brugere klikke og taste indhold uden at skulle skifte værktøjer manuelt eller justere teksten i boksene.
  • Sætte sin underskrift, uanset hvor man befinder sig:Millioner af mennesker verden over kan nu underskrive dokumenter elektronisk, efter at Adobe Sign er blevet integreret med Acrobat DC og Acrobat Reader DC.
  • Scanne visitkort på farten:Adobe Scan kan på ingen tid gøre fysiske visitkort til mobile kontakter. Adobe Sensei genkender kontaktinformation, herunder navn, e-mailadresse og telefonnummer og overfører informationerne til din smartphone.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>