Bring: Nu er alle julegaverne leveret
Hjem NYHEDER Bring: Nu er alle julegaverne leveret

Bring: Nu er alle julegaverne leveret

De seneste uger har Bring oplevet pakkemængder på rekordhøje niveauer.

Af Redaktionen

Black Friday og frem til jul har Bring håndteret cirka 4 procent flere pakker end sidste år, som også dengang var ny rekord. Dagen før jul bliver Brings terminaler tømt for julegaver.

Bring lægger en julehandel bag sig, der har budt på rekordmængder. Lørdagen efter Black Friday, blev der håndteret 26 procent flere pakker sammenlignet med året før.

Bring: Nu er alle julegaverne leveret

– Vores chauffører og terminalarbejdere har virkelig gjort en ekstra indsats i den seneste måned. Hver eneste julegave skal leveres, og det er vi nu lykkedes med, siger Bjarne Lauritsen, driftsdirektør hos Bring i Danmark.

I Danmark har Bring omkring 1.300 udleveringssteder fordelt over hele landet. Disse er blevet fyldt til randen med pakker fra Black Friday helt frem til jul.

– Med de høje pakkemængder har det været vigtigt, at de pakker, der leveres, også bliver afhentet, for hvis pakker bliver liggende for længe, er det svært at levere nye. Jeg vil gerne sige en stor tak til alle, der har hentet deres pakker hurtigt under julehandlen – men også opfordre dem til at fortsætte med det, så vi har plads til at levere de allersidste julegaver i dag, siger Bjarne Lauritsen.

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>