Logpoint udnævner Niels Onat som Regional  Director for Norden og Baltikum
Hjem SIKKERHED Logpoint udnævner Niels Onat som ny Regional Director for Norden og Baltikum

Logpoint udnævner Niels Onat som ny Regional Director for Norden og Baltikum

Af Redaktionen

 Logpoint har udnævnt Niels Onat som ny Regional Director i Norden, herunder Danmark, Sverige, Norge og Finland, og Baltikum, herunder Estland, Letland og Litauen.

Han bliver ansvarlig for Logpoints fortsatte vækst i de nordiske hjemmemarkeder og skal stå I spidsen for det voksende team af cybersikkerhedsspecialister i området.

“Niels bliver en del af Logpoint på et afgørende tidspunkt i den nyere cyberhistorie.. Krigen i Ukraine har understreget, hvor vigtigt det er at beskytte vores samfund imod den stadig større cybertrussel. Det er en absolut nødvendighed at alle virksomheder og organisationer tænker cybersikkkerhed sammen med deres forretningsstrategien, og at de kommer i gang med at bruge kunstig intelligens og automatisering for at modstå det stigende antal angreb,” siger Andrew Lintell, Logpoint VP, EMEA.

Niels Onat har mere end 25 års erfaring indenfor IT og cybersikkerhed.  . Han stod ved roret i sikkerhedsvirksomheden Ezenta igennem et årti med trecifrede vækstrater, og spillede en hovedrolle da virksomheden blev købt og med stor succes integreret i den europæiske cybersikkerhedsvirksomhed Nixu. Senest har han været med til at etablere Cyber Trust afdelingen hos Logpoints partner Devoteam.

“Jeg er begejstret for at blive en del del af Logpoint, som er den eneste europæiske leverandør af SIEM og SOAR-løsninger som benyttes overalt i Norden. Selvom vi har rigtigt mange kunder i Danmark, Sverige, Norge og Finland, så er der et betydeligt vækstpotentiale. Jeg glæder mig til at arbejde sammen med de mange dygtige folk hos Logpoint, hos vores partnere og vores kunder, og være med til at forbedreden digitale modstandskraft i vores samfund,” siger Niels Onat.

”Manglen på kvalificeret arbejdskraft indenfor cybersikkerhed er en af de største udfordringer, når vi skal sikre den digitale transformation. Managed Security Service Providers (MSSP), serviceudbydere som kombinerer ekspertise og stordriftsfordele, kan levere effektiv cybersikkerhed og det er en afgørende del af løsningen. I Logpoint vil jeg prioritere at udvide vores partnerskaber i dette vigtige segment.”

Logpoint udnævner Niels Onat som Regional  Director for Norden og Baltikum

Niels Onat

Niels Onat tiltrådte stillingen som Regional Director 1. juli 2022 og efterfølger Martin Fribrock, som har stået i spidsen for det nordiske Logpoint-team de sidste to år. Fribrock har besluttet at forlade Logpoint for at søge nye udfordringer.

Logpoint Converged SIEM-platform kombinerer SIEM, SOAR, UEBA og sikkerhed til forretningskritiske systemer. Logpoint er den eneste SIEM-leverandør, som forener avanceret sikkerhedsanalyse, automatisk efterforskning og håndtering af sikkerhedshændeler baseret på ét datagrundlag af høj kvalitet. Med én platform kan virksomheder få hurtigere værdi og effektivisere deres cybersikkerhed.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>