Sony lancerer ny 4K HDR Blu-ray-afspiller med Dolby Atmos
Hjem NYE PRODUKTER Sony lancerer ny 4K HDR Blu-ray-afspiller med Dolby Atmos

Sony lancerer ny 4K HDR Blu-ray-afspiller med Dolby Atmos

Af Redaktionen

Den nye UBP-X500 4K HDR Blu-ray-afspiller fra Sony er den ideelle hjemmebiograf-løsning til dig, der ønsker 4K Ultra HD-opløsning.

Levende billeder i 4K-opløsning
Sony lancerer ny 4K HDR Blu-ray-afspiller med Dolby Atmos 2UBP-X500 Blu-ray-afspilleren giver dig mulighed for at opleve dine yndlingsfilm i høj opløsning med banebrydende detaljer, farvegengivelse og skarphed, som giver den ultimative hjemmebiografoplevelse.

Stort udvalg af multimedieformater
X500 kan meget mere end blot at afspille 4K Ultra HD Blu-ray-disks. Du kan se og lytte til næsten alt, hvad du ønsker – inklusiv Blu-ray, DVD, SACD samt de flest digitale audio- og videoformater i høj opløsning.

Desuden opskalerer UBP-X500 alt, hvad du ser, til 4K-opløsning, så du kan nyde detaljerede billeder, selvom filformatet ikke understøtter 4K.

Intuitiv brugerflade
Blu-ray-afspilleren er nem at bruge og har en række bekvemme funktioner, blandt andet hurtig opstart og automatisk standby. Derudover har den kompakte og brugervenlige fjernbetjening et design, som sørger for let og præcis navigation i dit indhold.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>