Brother sætter mere kulør på husholdningen
Hjem NYE PRODUKTER Brother sætter mere kulør på husholdningen

Brother sætter mere kulør på husholdningen

Af Redaktionen

Brother øger sin i forvejen stærke position på printere til brug i hjemmet eller på det lille kontor.

Brother sætter mere kulør på husholdningen 2Tre nye alt-i-én printere i frisk design og med stærke specifikationer til prisen er netop landet hos Brothers mange danske forhandlere. De nye printere fås til 899 kroner inkl. moms.

Selvom det meste foregår elektronisk og online i dag, kan de færreste undvære en printer, scanner eller fotokopimaskine. Hverken hjemme i privaten eller på kontoret.

Tre helt nye alt-i-én printere fra Brother rammer præcist ned i målgruppen SoHo (Small Office Home Office). De er friske i designet, små i størrelsen, store i ydelsen og attraktive på prisen.

Brother DCP-J572DW, MFC-J491DW og MFC-J497W er ideelle til lektier og private papirer samt et par familiefotos. De passer også til mindre virksomheder med op til fem brugere på samme printer.

Brother har designet sine tre nye alt-i-én printere i markante sorte og hvide farver. Det får dem til at glide problemfrit ind i et moderne hjem, i familiens hjemmekontor eller i den lille virksomheds møblement.

Brother nyhederne fylder desuden ikke meget, så de kommer aldrig til at dominere det rum, de bliver anbragt i. Snarere tværtimod.

Alle tre bruger inkjetteknologi til at udskrive i farver. De har naturligvis trådløst wi-fi, så de kan arbejde sammen med både laptops, smartphones, stationære pc’er og tablets.

Betjeningen foregår via et 4,5 centimeters LCD-display. Print kan ske automatisk på begge sider af papiret (duplex). Printhastigheden er på seks sider i farver i minuttet enkeltsidet – 12 sider i farver dobbeltsidet (ipm).

Det mindste nye medlem af Brothers A4 inkjet farve-familie er DCP-J572DW. Det er en alt-i-én printer i sort design med print, scan og kopi. Nyheden har et særligt ”medie slot”, som gør det muligt at udskrive fotos, uden at en computer skal involveres. DCP-J572DW fylder 40 x 34 x 15 cm.

Brother MFC-J491DW kan noget mere og fylder også en smule ekstra. Bredde og dybde er det samme, men højden øget med 2 cm. Til gengæld har den sort-lakerede printer også fax. Derudover er der en automatisk dokumentføder, som er praktisk, når man arbejder med flere dokumenter eller ark papir.

Familiens største medlemmer er Brother MFC-J497DW og MFC-J491DW. De har samme funktionaliteter, og eneste forskel er farven. MFC-J491DW er sort og MFC-J497DW er hvid.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>