Ny global rapport fra HP Wolf Security
Hjem sikkerhed Ny global rapport fra HP Wolf Security

Ny global rapport fra HP Wolf Security

Af Redaktionen

Hjemmearbejde er en tikkende bombe, hvis ikke cyber-sikkerheden prioriteres.

Ny global rapport fra HP Wolf Security viser, at cybersikkerhed ofte kommer i anden række ved hjemmearbejde.

Presset er at mærke i it-afdelingerne, hvor 91% svarer, at de har følt sig nødsaget til at gå på kompromis med sikkerheden under pandemien.

HP Inc. offentliggjorde for nylig HP Wolf Security Rebellions & Rejections rapport, en omfattende global undersøgelse, som fremhæver udfordringer mellem it-afdelinger og medarbejdere, der arbejder hjemmefra. Særligt de unge medarbejdere er tilbøjelige til at udgøre en sikkerhedstrussel, ifølge rapporten.

Ny global rapport fra HP Wolf SecurityRapporten viser, at it-afdelinger har følt sig nødsaget til at gå på kompromis med sikkerheden under pandemien, selvom det har været en tid med stigende sikkerhedstrusler. Hertil er medarbejdere tilbøjelige til at afvise sikkerhedsforanstaltninger, hvor særligt de 18-24-årige i stigende grad føler sig frustrerede over, at sikkerheden kommer i vejen for deadlines. Ifølge HP er dette et problem, som sikkerhedsansvarlige skal løse for at sikre fremtidens arbejde.

Key findings i rapporten:

  • 76% af it-afdelinger indrømmer, at sikkerhed ikke er blevet prioriteret under pandemien. Hertil har 91% følt sig nødsaget til at gå på kompromis med sikkerheden.
  • Næsten halvdelen (48%) af yngre medarbejdere (18-24 år) betragter sikkerhedsværktøjer som en hindring, hvilket har ført til, at næsten en tredjedel (31%) har forsøgt at omgå sin virksomheds sikkerhedsforanstaltninger for at få deres arbejde udført.
  • 48% af de adspurgte medarbejdere er enige om, at selv væsentlige sikkerhedsforanstaltninger resulterer i meget spildtid. Tallet stiger til 64% blandt de 18-24-årige.
  • Over halvdelen (54%) af de 18–24-årige er mere bekymrede for at overholde deadlines end at udsætte deres organisation for et sikkerhedsbrud; 39% er usikre på, hvad deres virksomheds sikkerhedspolitik siger, eller ved ikke, om der overhovedet er en.
  • Som følge heraf mener 83% af it-afdelinger, at det stigende hjemmearbejde er blevet til en tikkende bombe for cybersikkerheden i virksomheder.

“Det faktum, at medarbejdere aktivt omgår sikkerheden, bør være en bekymring for enhver virksomhed. Det er sådan sikkerhedsbrud opstår,” siger Ian Pratt, Global Head of Security for Personal Systems, HP Inc. og fortsætter:

“Hvis sikkerhed er for besværlig, finder folk en vej udenom. Derfor skal sikkerhedsforanstaltningerne passe så meget som muligt ind i eksisterende arbejdsmønstre, med diskret teknologi der har indbygget sikkerhed og føles intuitivt for brugeren. Det handler om at gøre det let at arbejde sikkert ved at bygge sikkerhed ind i systemer fra bunden.”

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>