Samsung præsenterer QLED 8K TV med AI Upscaling
Hjem NYE PRODUKTER Samsung præsenterer QLED 8K TV med AI Upscaling

Samsung præsenterer QLED 8K TV med AI Upscaling

Af Redaktionen

Under pressekonferencen på årets IFA-messe i Berlin annoncerer Samsung Electronics. sin nyeste storsatsning inden for TV – Q900R QLED 8K-TV, med 8K AI Upscaling og 8K-opløsning.

Samsung præsenterer QLED 8K TV med AI Upscaling 2Samsung QLED 8K TV kommer til at være tilgængeligt i tre storskærmstørrelser (65″, 75″og 85″).

Med nye funktioner som alle er klar til HDR 8K – alt sammen kontrolleret af den nye Quantum Processor 8K – er tv’et klar til 8K-visning. Samsungs QLED 8K TV kommer til at være tilgængeligt i butikkerne fra begyndelsen af oktober*.

Samsungs satsning på QLED 8K-TV med 8K AI Upscaling er en del i Samsungs langsigtede vision om at tilbyde forbrugerne den største og bedste billedoplevelse, nu med 8K som den skarpeste og mest levende skærmopløsning på markedet

– Hos Samsung arbejder vi konstant med innovationer, der kan løfte TV-oplevelsen. Med introduktionen af 8K-TV med 8K AI Upscaling tager vi et stort skridt mod den højeste billedkvalitet. Vi er stolte af at kunne præsentere Q900R og er overbeviste om, at vores kunder kommer til at opleve fantastisk glans i farve, klarhed og lyd på vores nye 8K-kompatible modeller, siger Jongsuk Chu, Senior Vice President hos Samsung.

For at opnå 8K kvalitetsbilleder har Samsung Q900R 8K-opløsning en lysstyrke på op til 4.000 nits. Funktionerne gør det muligt for tv’et at producere fire gange flere pixels end 4K UHD-tv og 16 gange flere pixels end fuld et HD-tv. Q HDR 8K, som er drevet af HDR10 +, er også indbygget i Q900R for at give 100% farveudtryk og et mere levende billede. Q900Rs 8K AI Upscaling er en proprietær teknologi, som anvender kunstig intelligens til at forbedre både billede og lydkvalitet til premium 8K kvalitet- uanset originalkildens kvalitet eller format.
Hvis en bruger ser indhold via en streamingtjeneste, set-top box, HDMI, USB eller endda mobil-spejling, kan Quantum Processor 8K genkende og opskalere indhold og vise det i 8K kvalitet. Udover den indbyggede maskinindlæring, der er i stand til at levere exceptionel 8K farve og lyd, vil Q900R desuden være udstyret med Direct Full Array Elite for øget kontrast og præcis kontrol af baggrundsbelysnings.

Q900R gør det nemmere for brugeren
Tv’et tilbyder en bred vifte af anvendelsesmuligheder, men går aldrig på kompromis med kvaliteten, når det kommer til lyd og billede. For eksempel kan tv’et automatisk identificere de enheder, der bliver tilsluttet, som derefter kan styres via en fjernbetjening, der automatisk skifter tv’ets billedkilde og lydoutput for optimal visning. Det gælder også lydenheder, der bliver tilsluttet via optisk kabel.

Livsstilsfunktioner som Ambient Mode er blevet forbedret for at give forbrugerne flere. One Invisible Connection, som leveres som standard til tv’et, indeholder et optisk kabel, hvor strømmen går gennem en sømløs ledning, hvilket giver brugerne større frihed til at bestemme, hvor og hvordan de placerer fjernsynet i hjemmet.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>