Tryg, varm og stilsikker med Hövdings nye vintercover
Hjem EFTER ARBEJDE Tryg, varm og stilsikker med Hövdings nye cover

Tryg, varm og stilsikker med Hövdings nye cover

Af Redaktionen

Vinter, kulde og barskt vejr.

På trods af vintervejrets udfordringer kæmper mange videre og fortsætter med at tage cyklen på arbejde, i skole og til daglige aktiviteter.

Hövdings nye cover Vinter er designet til at give ekstra varme og en skøn følelse i de kolde måneder, samtidig med at du bliver set i mørket. Coverets inderside består af en blød, funktionel fleece med termoregulerende effekt, som ligger varmt og blødt mod den følsomme hud på halsen.

Tryg, varm og stilsikker med Hövdings nye vintercover

Hövdings nye cover Vinter er designet til at give ekstra varme og en skøn følelse i de kolde måneder, samtidig med at du bliver set i mørket. Coverets inderside består af en blød, funktionel fleece med termoregulerende effekt.

– Folk vælger primært Hövding, fordi de er sikkerhedsbevidste, men mange vil også gerne give udtryk for deres personlige stil. Vi havde begge disse aspekter med os, da vi udviklede et cover med fokus på komfort og varme. Coveret Vinter giver cyklisten et flot design med et materiale, der passer til de fleste typer overtøj, og frem for alt en blød og varm følelse, som vi har brug for i den kolde tid, siger Stina Malmros, der er Pattern Technician hos Hövding og arbejder med udvikling af covers.

Designet indvendigt mod hals og nakke har en lidt højere krave, kan draperes rundt om hagen og forhindrer kold luft i at trænge ind. Samtidig giver det en ekstra skøn komfort, hvor lynlåsen foran og på indersiden er helt dækket af det bløde stof. Cover-delen, der kan vikles rundt om hagen, fastgøres fortil med velcro og holder hele produktet på plads, også når det ikke er lukket og aktiveret. Hövding Vinter er ikke bare et cover, men også et halstørklæde, der kan ses i mørket.

Vinter produceres i en limited edition og er udformet i et sort quiltet stof med en sort reflekskant, der løber langs hele coverets overkant.

– Vi har brugt 3M-reflekser med høj kvalitet i både refleksværdi og holdbarhed. På ydersiden signalerer det quiltede stof vinter og varme, hvilket passer godt ind i modebilledet, hvor det quiltede er blevet en klassiker. Det sorte Hövding Vinter-cover matcher forskellige typer overtøj og passer lige så godt til uldfrakken som til en mere sporty jakke, siger Stina Malmros.

Hövding er en diskret krave, som cyklisten bærer omkring halsen. Den kontrollerer cyklistens bevægelser 200 gange i sekundet. Kraven indeholder en sammenfoldet airbag. Hvis der opstår en ulykke, pustes airbaggen i kraven op og beskytter hoved og nakke. Udløsningsmekanismen styres ved hjælp af sensorer, der registrerer den unormale bevægelse hos cyklisten.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>